Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek 111

Ostra klutnia przy polrocznym dziecku...

Polecane posty

Gość kwiatek 111

U mojej kolezanki byla klutnia przy jej polrocznym dziecku, dziecko wtedy strasznie plakalo , nawet doszlo do rekoczynow, dziecko bylo swiadkiem, bo nie mial kto ich rozdzielac i teraz jej synek jest bardzo nerwowy, dzis w nocy nie chcial spac, co chwile sie budzil, a przed wczoraj tez taka noc byla. Klutnia byla w sobote wieczorem...

Gość karakuly sof
u kolezanki czy u ciebie? :O

Gość do autorkiii
czemu nie napiszesz, ze chodzi o ciebie? i pierniczysz o jakiejs kolezance?

Gość lkjhgfdjhgfdtyui
kłÓtnia tępaku!!! czytac sie tego nie da:O

Gość chyba w snach
chyba u ciebie :O

Gość mam pomysła
Jestescie patologia, zamiast bic sie przy dziecku lepiej przestudiuj slownik:O

Gość kwiatek 111
Ale z Was niedowiarki :). Nie wierzycie to nie. Poza tym moje dzieko ma 2 lata a nie polroku.

Gość klÓtnia chyba jednak?
gdyby to byla kolezanka to skad ty bys wiedziala? spierdzielac z dzieckiem gdziekolwiek...

Gość zielony, brazoway, fioletowy
dziwne jezeli to bylo u kolezanki to skad wiesz wyszstkie szczegoly i jka dziecko 6 miesieczne spi w nocy? - jezeli to bylo u ciebie nie masz sie czego wstydzic - poprostu powiedz ze u ciebie.

po co o tym piszesz? wiadomo,że wrzasków dzieci się boją. wyczuwają emocje dorosłych.

klOtnia a nie klutnia :s-

Gość bed of roses
jasne:D a ty spisz w mieszakniu kolezanki i wiesz tak dokladnie jak zachowuje sie jej dziecko

a jak ma byc niby ostatnia ? po za tym chyba wiadomo ze dzieci odczowaja emocje - to jest bardzo nie odpowiedzialne :/ Tacy ludzie powinni nie miec dzieci moim zdaniem , jezeli nie potrafia dziecku zapewnic bezpieczenstwa i kochajacej sie rodziny :?/

Gość kwiatek 111
Takie niedowiarki jestescie, a nie pomyslalyscie ze moze ona mi o tym powiedziala? Ja mam znac caly slownik ortograficzny, a Wy nie mozecie zaczac myslec?...

Gość kwiatek 111
Zapomnialam napisac ze to niej u niej w domu, tylko u jej tesciow

Gość mam pomysła
a czemu mialabys nie znac zasad ortografii, jakos inni znaja. JUz widze ze klamiesz, bo tlumaczysz sie zalosnie" moje dziecko ma 2 lata" skoro nikt o to nie pytal. Moja rada: wyrzuc konkubenta, ale ty go pewnie kochasz i nie wyrzucisz :O

autorka cos sie zmyla

nadal nie wiem po co autorka o tym pisze? czego oczekuje? chciała nas tylko poinformować? dziękujemy.

ahh to teraz nagle u tesciow? to co tescie nie reagowali na to ze sie bija przy dziecku - kiepskie prowo- lub klamiesz ! a slownik ortograficzny by sie Tobie przydal :/

Gość kakulka21
u koleżanki czy u ciebie nieważne,dziecko na pewno odczuło ogromny lęk i strach to w przyszłości a nawet już teraz wpłynie na poczucie bezpieczeństwa tego dziecka ,bo jeśli nawet ono to zapomni to podświadomość tego dziecka będzie to pamieętała zawsze ,każdy psycholog ci to potwierdzi

chciala zrobic super Prowokacje - niestety jej nie wyszlo

kakulka- dziwne ja nie pamietam co sie dzialo jak mialam 6 miesiecy :S od 2 roku zycia tak ale 6 miesieczne dziecko moze odczowac lek i strach ale jezeli to sie nie bedzie powtarzac - zamoni o tym

hmm... nie wiem jak wogole mozna podnosic reke na druga osobe przy dziecku :/

Gość kakulka21
bo pamietamy tylko to co jest w świadomości ,a istnieje cos takiego jak podświadomosć,ale nie zamierzam tłumaczyć tego komus kto nie ma zielonego o tym pojęcia ,podświadomość pamięta wszystko, a jeśli to są złe wspomnienia mają niszczący wpływ na całe potem dorosłe życie ,stad są potem nerwice,fobie ,choroby psych

kakulka- a dlaczego ty uwazasz ze ja jestem glupia i nie rozumiem co to podswiadomosc? i tutaj ciebie zdziwie bo wiem co to podswiadomosc ale wiedz ze to 6 miesieczne dziecko i jezeli to nie bedzie sie powtarzac to zapomni o tym ale jezelit o bedzie wracac co jakis czas to wtedy pzostanie w dziecku tak jak piszesz. Studiujesz Psychologie ? -

Gość kakulka21
wiedz ze będzie pamiętać w podświadomosci nawet to jedno wydarzenie,i tyle w temacie

hmmm - pracuje z dziecmi z rodzin patologi, pracuje z dziecmi z domu dziecka i z dziescmi ktore takie cos przezywaly. Mam troszke inne zdanie na ten temat niz ty. tak jak napisalam wczesniej dziecko ma 6 miesiecy - przez dluzszy czas bedzie mialo lekki ale jezeli sytuacja nie bedzie sie powtarzac , bedzie wstanie zapomniec, ale jezeli sytuacja sie powtarza i po 3 latach to ustanie wtedy moge sie z toba zgodzic ze dziecku to pozostanie w podswiadomosci.

Gość kakulka21
masz prawo sie ze mną nie zgodzić ale nie obraż sie, mało jeszcze wiesz o podświadomosci

a kim ty jestes ze ty tak duzo wiesz? - czytalas ksiazke potega podsiwadomosci? - podswiadomosc jest bardzo silna - dszieki niej mozez duzo zyskac i duzo stracic, ale 6 mieiseczne dziecko nie bedzie pamietac. Czy ty pamietasz kazda przykra chwile z lat dzieciecych np. jak mialam 6 miesiecy ??????

Gość kakulka21
szkoda mojego czasu na jałową dyskusje,pozdrawiam