Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martakmartak

czy któraś mama robiła test na płeć ?????

Polecane posty

Gość martakmartak

Ostatnio czytalam o tym tescie ze to sie niby u wiekszosci matek sprawdza i ze mozna go wykonac juz od 10 tygodnia ciazy. Czy ktoras z was go wykonywala? Sprawdzil sie? Jesli tak to w ktorym tygodniu ciazy ??? Obecnie jestem w 10 tygodniu i zastanawiam sie nad zakupem tylko czy oby na pewno dziala on od 10 tyg ?

Gość hela09
to tylko poprzez pobranie krwi od dziecka mozna sprawdzic. Jak inaczej chcesz to zrobisz?

Gość naprawdę w to wierzysz?
:D nie wątpię, że wiarygodność jest duża skoro możliwość jest 50% na 50%;) a co gdy matka spodziewa się chłopca i dziewczynki jednocześnie?

Gość a ty z reklamy czy co????tego
Testu? Na pewno nie dziala,wyludzanie kasy. Plec jest zapisana tylko w DNA i tylko poprzez amnipunkcje taki material mozna uzyskac.a w pozniejszym okresie poprzez kordocentoze. Gdyby bylo mozliwe to w inny sposob to nikt by nie narazal zycia dziecka dla testow w kierunku wad chromosomalnych,gdzie ryzyko poronienia wynosi 1:100. Takze test na plec mozesz sobie wsadzic w d...

*amniopunkcja,zjadlo mi literke,zlosliwcy zaraz beda mnie pouczac :P

Gość pracownica miesiąca maja
Widziałam taki test go się z moczu też robi i kosztuje powyżej 150 zł Ja bym odczekała miesiąc i poszła za tą kasę na usg 3d czy 4d i dowiedziała się nie tylko czy jest tam siurek ale i innych ważnych rzeczy o rozwoju maluszka

ja pierdyle kobieta jest w ciazy i sie zastanawia czy sobie zrobic test na plec. Ale coz nie wszystkie dzieci mają mądrych rodzicow. JAKI TEST NA PŁEĆ !!!!!!!!!!!!! Nie ma czegos takiego !!! siedz jeszcze 10 tygodni to się dowiesz. A juz wogole rozwalają mnie te ktore mysla ze maja wplyw na plec dziecka.... o dżizys na jakim ja swiecie zyje..

Gość kordocentezę jeśli już
;)

Dzieki :) czlowiek sie uczy cale zycie :P

Gość pracownica miesiąca maja
jak bym byla z reklamy TEGO to nie radziła bym marnowac na to kasy i iść na bajeranckie USG