Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być chuda!!!

Nie ważę dużo, a jestem gruba jak świnia

Polecane posty

Gość chcę być chuda!!!

Na wadze 56kg, a ja jestem cała obrośnięta w tłuszcz. Moja koleżanka, niższa ode mnie, ważąca 63kg wygląda szczuplej. A ja? Wymiary 95-69-94. Mieszczę się tylko w L, brzuch jak po ciąży, okropnie grube uda... Najśmieszniejsze jest to, że w ciągu dwóch lat udało mi się zrzucić ponad 10 kilo, a wymiary wciąż te same. Teraz próbuję zejść do 50, ale mam przeczucie, że mimo spadku wagi będę nadal wyglądać jak teraz.

Gość chcę być chuda!!!
Levviatan, proszę Cię... Niemal 70 cm w talii całkiem całkiem? Wyglądam jak baryłka...

Gość katarzyna z wołomina to konina
Ale masz ładne wymiary...ja mam podobne i widać mi zarysy żeber...więc gruba nie jestem...Może to rzecz tego, ile masz wzrostu. Ja mam 167 cm i ważę 58 kg...i luz...Jestem szczupła. Ile masz wzrostu ?

i dziwi mnie, że mieścisz się tylko w L... może sobie ubzdurałaś, ja się między S a M waham , raczej M noszę, ale S też się zdarzają, więc nie wiem jak Ty możesz nosić L...Ja w L wpadam...

Gość prawictwo pospolite161
wszystko zalezy ile masz w udach .. Jesli nie wiecej niz 49 cm to masz dobrą wage.. Od talii zawsze wazniejsze sa wymiary ud

Gość chcę być chuda!!!
@katarzyna Mam 172 wzrostu. Też widać mi lekki zarys żeber, ale tylko wtedy jak podniosę ręce albo wciągnę brzuch. Widzisz... Ja w S nigdy w życiu bym się nie zmieściła. Chociaż ostatnio nabyłam sweter zimowy w rozmiarze S, no ale wiadomo, takie swetry są zazwyczaj bardziej obszerne od normalnych ciuchów. Ale bluzki, koszulki czy sukienki to tylko w rozmiarze L, bo w mniejszych albo biust mi się nie mieści, albo są na mnie za krótkie...

moim zdaniem idealne wymiary to 88-63-93 , obwód uda miedzy 45-49 cm zatem niewielie ci brakuje do idealne sylwetki

Gość chcę być chuda!!!
Uda w najgrubszym miejscu 52-3cm :(

mnie siętez biust w dużo rzeczy nie mieści, ale to dlatego, ze mam rozmiar 75 E a nie dlatego, że jestem gruba...sorry, moim zdaniem masz obsesję...

Gość Sabina90
Pewnie sama się trochę nakręcasz, ze jesteś gruba.:) Ale jeśli tak Ci to przeszkadza to zmień swój styl życia, nawyki żywieniowe wtedy zrzucisz parę kg i od razu poczujesz się lepiej.:) Ja ostatnio schudłam parę kg i jem tak jak zawsze, z tym że spalam trochę kalorii w łóżku z chłopakiem.:) Obecnie ważę 42 kg przy wzroście 160, i wcale nie wyglądam dobrze. Kobieta powinna mieć trochę ciała, żeby ubrania na niej leżały a nie wisiały.:)

Gość lola_1981
ja mam 176 cm i waze 55 kg wszystko w sklepach jest na mnie za luzne bo nosze rozm. 34 kiedys baba w sklepie do drugiej po cichu sie smiała ze powinnam do dziecinnego isc zrobiło mi sie przykro i wstyd ale ona była grubą świnią moze dlatego sie smiała

Gość jakastakapodla
a ja waze 85 kg i nosze duze rozmiary bo mam 165 no i co? :D i jakos sie tym nie przejmuje :P

Gość lola_1981
nie no 85 kg? matko

na pocieszenie dodam ze nawet joannna krupa nie ma zbyt kobiecej sylwetki , a jej biodra sa zdecydowanie zbyt wąskie

Gość taktakatakaa
hej a ja ważę 58 k , wymairy: 88-63-90, stanik 70C, wzrost 177, co myślisz prawictwo?

Gość a to ciekawe bo moja mama
ma bardzo podobne wymiary 97-69-95 i jest Twojego wzrostu, a jest chuda jak pies;)

wymairy: 88-63-90, stanik 70C, wzrost 177, co myślisz prawictwo? tak trzymaj

Gość lola_1981
kiedys chłopczyk w przedszkolu chciał sie pochwalic mama na dzien matki i mówi ze jego mama jest idealna bo ma wymiary 60-90-60 myslałam ze walne musiałam wyjsc z sali duszac sie ze smiechu:D