Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okiankkka

jak znaleźć dobrych opiekunów- adopcja kotów?

Polecane posty

Gość okiankkka

nie jest łatwo, pisząc to już łzy ciekną mi po policzkach. stoimy przed decyzją oddania do adopcji dwóch ragdolli. jest ciężko a będzie pewnie jeszcze ciężej. wiem, że chętnych jest sporo bo to cudowne koty, choć moje akurat wybitnie charakterne :). Tak bardzo chciałabym znaleźć im dobry dom i kochających opiekunów. Koty są rodowodowe. Zadbane, wysterylizowane - mają 2 i 1,5 r. Czy jest tu ktoś kto oddał do adopcji kotka, ale już dorosłego? Jak zwierzę zaadoptowało się w nowym domu? Jak znaleźliście odpowiednich kandydatów?

Gość szerszenna
zabić łopatą i zakopać

Gość letusse
moja babka ma pierdolca na punkcie kotów, ma ich obecnie tylko 8 ale miała znacznie więcej. cały dom jest przez koty zdominowany, a ona świata poza nimi nie widzis, od świtu do nocy jej dzień jest poodporządkowany tym sierściuchom, wszystko robi dla nich. do tego dokarmia inne w kilku miejscach w mieście. pewnie by u niej miały dobrze, bo ona tak wnuków nie kocha jak te sierścioki. jak chcesz to dam ci namiary

Gość paniwasilewska
idź do lecznicy dla zwierząt i powiedz weterynarzowi albo daj ogłoszenie (byle to był dobry weterynarz), powinien ci pomóc wybrać porządny dom.