Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nieczula pusska

Jak wyglada uprawianie milosci z puszysta kobieta?

Polecane posty

Gość pomalutku45
Wszystko zależy od osobowości człowieka, od siły, niektórzy są po prostu słabi... ale to się da wyćwiczyć.

Gość wracam z siłki
Mnie się puszyste dziewczyny podobają, zawsze mi się podobały, choć dopiero z wiekiem nabrałem odwagi żeby się do tego przyznawać (mam 24). Kobieta z nadwagą może być przecież bardzo ładna, mieć piękne włosy i w ogóle być zadbana. A w seksie też przecież nie powinno być problemu, przecież jak dziewczyna mnie pociąga i coś do niej czuję, to seks z nią będzie lepszy niż z każdą kobietą, choćby nie wiem jak blisko jej było to powszechnego ideału urody.

Gość Marcin KowalNowak
Ja bym z checia pokochal sie na hiszpana, uwielbiam duze piersi. Kocham wchodzic w kobiete i patrzec jak cudownie faluje. Kurcze az ochoty na seksik nabralem :-P

Gość Moje konto bicz
Up

Gość kociara1
po głębszej analizie..... wiadomo do kogo pisałam te wulgaryzmy wyżej. Pozdrawiam za to miłych Panów co kochaja puszki Poprostu prawda jest taka ze sa gusta i gusciki. Jedni lubia chude inni grube i niech tak pozostanie.

Gość hary garty
Seks z grubsza kobieta jest niesamowitym doznaniem, ale pamietajmy, ze wazniejszy jest charakter. Mysle, ze ludzie sa tak rozni, ze kazdy ma szanse spotkac swoja druga polowke.