Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Lady in red

Polecane posty

Czerwone usta, czerwona obcisła sukienka, a pod nią czerwona bielizna - mężczyzna wariuje z pożądania. Tak niewiele, a działa.;) Czerwony - symbol życia, miłości i grzechu... Ognista czerwień kojarzy się z seksem, seksapilem, gorącą nocą, wyuzdaniem... Już czasami na samą myśl o czerwieni trawi nas ogień pożądania. ;) Nawet w Biblii czerwień często symbolizowała grzech, rozpustę, ale i władzę. Może być też symbolem agresywnej kobiecości, jak i tajemnicy. Podobno kobieta w czerwieni działa na mężczyznę jak płachta na byka, czyli pobudzająco i to mocno pobudzająco. A jak to wygląda u Was? :))

Tak, jak napisałaś 🖐️ Kobieta w czerwieni - z zastrzeżeniem, że WŁAŚCIWA kobieta - działa na mnie mocno pobudzająco. :classic_cool:

najbardziej erotyczne owoce są czerwone - czyli truskawki :-)

Wszystko dlatego że kolor czerwony działa na ludzi podświadomie wywołując emocje. Tak samo jak zielony uspokaja. Więc nie wazne czy jest sexowna czy ociosana jak pieniek, koło tego koloru ludzki mózg nie moze przejść obojętnie i nie jest to świadome. Ot cała tajemnica koloru czerwonego.

Gość u nas to wygląda
jak KLASYKA na topie - sukienki od 34,99 :D

Missi czyżbyś zakupy jakieś walentynkowe poczyniła?:P

Tajemnica lub nie, ale warto "lubić" ten kolor.:-P A jeśli dodać do niego jeszcze ognisty temperament, mamy mieszankę wybuchową. W tonacji czerwonej:-P

Gość pancernik Potiomkin
i jeszcze rude włosy, zielone oczy i piegi na policzkach :classic_cool:

Adaś:-) Nie. Nawet nie pomyślałam o tym jakże "wzniosłym" dniu.;-) Po prostu, czerwono mi...:-P

Gość ...Zullis?
Missima:0 ostro się udzielasz:) czerwień to kolor PIEKŁA!!:)))

Zulluss Tak, może być też symbolem piekła. Ale to niegrzeczne dziewczyny mają najlepszy seks, a grzeczne - nudny.;-)

Gość ...Zullis?
Missima:) tak tak:) grzeczne dziewczynki mogą iść do nieba a niegrzeczne gdzie zechcą

Gość ...Zullis?
masz taki zestaw na czerwono?:) pokaz:)

Zulluss Pokaż i pokaż;-) Nie pokazuję. Uruchom trochę wyobraźnię i swoją panią ubierz w coś czerwonego.:-) x code Preferuję czerwone limo na Twoim policzku. Może dzisiejszego wieczoru ktoś Ci dowali.:-D

Gość On na pomarańczowo
Czerwony kolor... czerwona bielizna... czerwone usta kochanki... To działa na zmysły niewątpliwie.:-P

Gość Czerwona ona
Też uwielbiam czerwony. Mam wiele dodatków w tym kolorze, bieliznę. Kręci mojego faceta i mnie równie mocno.:-)

Gość posuwacz
push

Gość dobrze gada
Alicja,trzeba mieć figurkę nienaganną.Wysoka zgrabna sexowna dziewczyna do tego brunetka(taka jak moja niunia)będzie wyglądać bosko i wygląda tak,ale jak ktoś ma kilka zbędnych kilogrmów i tu fałdka,tam fałdka to odpada taka kiecka.Dla mnie oczywiście bo może ktoś lubi grubaski.Pozdraiwiam :)