Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badumtss

zakochałam sie.. nie ma szans na związek?

Polecane posty

Gość badumtss

Mam problem. Od 2 lat piszę z pewnym chłopakiem. Jego związek trwa też mniej więcej tyle. Jednak 4 miesiące temu zerwali, zaczęliśmy się spotykać, lecz do niczego nie doszło. Nie do końca potrafiłam mu okazać co czuję, chyba szybko zrezygnował mimo, że się ponoć we mnie zakochał i już po miesiącu wrócił do swojej dziewczyny. Dużo przez to wycierpiałam. W ciągu ostatniego miesiąca odbyliśmy kilka poważnych rozmów i dowiedziałam się że zakochał się już we mnie 5 lat temu. Zależy nam na sobie. Powiedziałam mu że go kocham i że cierpię. Postawiłam przed nim w pewnym sensie wybór, jeśli nie mam na co liczyć to koniec z naszą znajomością bo to za bardzo boli. Nie powiedział mi wprost, że nic między nami nie będzie, chyba dlatego, ze nie chce zrywać kontaktu. Mówił, że czuje do mnie coś więcej. Spotkalismy sie jeszcze 3 razy po jego powrocie do tamtej dziewczyny, ona o niczym nie wiedziała, jednak niedawno przypomniała sobie o mnie i lekko sie wkurzyła. Wydaje mi się że on jej nie kocha, a jedynie popadł w rutyne.Cięzko mi ich widzieć razem. Co gorsza za pół roku wyjeżdża na studia, mieszkamy w tym samym bloku, ja mam 15 lat, a on 18. Co sądzicie? Dodam jeszcze tyle, że nie potrafie przestać o nim myśleć, więc zerwanie kontaktu nie wchodzi w gre.

Gość fererooo
"... mam 15 lat..." "... dowiedziałam się że zakochał się już we mnie 5 lat temu." :D:D ja pierdole gimgówna mają ferie

Gość i to się nazywają problemy
:D