Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemoc domowa

wezwalam policje do sasiadow bo bija dziecko

Polecane posty

Gość przemoc domowa

Wezwalam policje do sasiadow ktorzy bija dziecko. Zdaje sobie sprawe, ze byla to decyzja nieprzemyslana, ale po prostu puscily mi nerwy - ono codziennie jest bite. Ponadto matka robi wrazenie zaburzonej psychicznie - np zrywa sie o 5 rano i z wrzaskiem wyskakuje na klatke... Policja nic nie zdzialala, tylko byla straszakiem. Nie wiem, do jakich instytucji zwrocic sie teraz - najbardziej sensowne byloby skierowanie tej kobiety na badania psychioatryczne i poddaniu leczeniu lub terapii jesli moja hipoteza jest prawdziwa.. Czuje sie okropnie, boje sie, ze teraz dziecko dostanie za to, ze wezwalo policje, albo ze wygadalo komus z doroslych :// prosze o porady co robic w tej sytuacji? Dziecko chodzi do podstawowki

Gość rodzice wiedzą co robią
Wzywaj częściej pózniej jak podrośnie to Ci wpiertol spuści.Masz przykład kafeterii ile poyebańców jest tylko dlatego że wpiertol nie otrzymywali!!

Gość minipizza
mzoe zadzwon do opieki społecznej i zapytaj czy możesz u nich zgłosić tą sprawę, oczywiscie lepiej anonimowo. moze też powiadomić szkołę.

Gość wiśnióweczka
najlepiej do MOPS-u lub pedagoga szkolnego. Możesz oczywiście i do sądu i do zespołu kuratorów, ale to już trudniejsza sprawa.

Gość przemoc domowa
ale przezywam to, ze wezwalam policje moze to bylo niepotrzebne? moze za mocne dzialanie i teraz bedzie tylko gorzej w tej rodzinie?

Gość enkepenke
DO OPIEKI SPOLECZEJ ZGLOS TO POLICJA NIC NIE ZROBI.

Gość przemoc domowa
ok zaraz dzwonie do opieki z ta policja to wiem, nieraz otwiera kobieta cala zakrwawiona a oni nic nie robia, bo akurat nie trafili w momencie bitki albo mezus jest jednym z nich : / tak wiec ta policja to tylko straszak byl ale ta popierdolona baba wlasnie wpadla w szal : ///////// od pol godziny sie nakreca, jest coraz gorzej : ////////////

Gość artuditu bum
w porządku jesteś, że się tak interesujesz i reagujesz

Gość 21321313213
CO TY CHRZANISZ - OTWIERZ KOBIOETA CALA ZAKRWAWIONA O POLICJA NIC - nie wierze w to. jesli tak bylo to trzeba bylo wezwac prokuratora

Gość kjkjfljsdlj
dobrze, że zareagowałaś!