Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2 letniej dziewczynki

Używa ktoś maści rozgrzewającej Pulmex Baby?

Polecane posty

Gość mama 2 letniej dziewczynki

Maść od 6 miesiąca, możecie cos napisać,czy działa przy przeziębieniach,czy można stosowac gdy dziecko jest "niewyraźne"? czy tylko przy konkretnych chorobach? Proszę o informację, córka kaszle trochę, lekki katarek ma i tak myślałąm,zeby wykorzystać maść ale nigdy jej nie używałam także nie wiem nic na jej temat.

Gość . Mama dwójki
Ja zawsze używam jak widzę że coś się szykuje. Jedna mama mi poleciła. Smaruję stopki i nakładam grube skarpetki. Polecam

Uzywam na noc jak corka ma kaszel czy katar. Smaruje plecy, klatke piersiowa i stopki, pomaga :)

Ja tak samo, smaruje plecki i wklepuje i klatke piersiową. Przy katarze jak najbardziej - lepiej się będzie oddychało małej.

Gość khm
Śmiało możesz użyć. Jeśli dziecko nie gorączkuje, oczywiście, bo maść jest rozgrzewająca. Sama ją stosuje mojej córce, kiedy widzę, że choróbsko ją atakuje - następnego dnia wszystko mija.

Ja też stosuje jak tylko zaczyna się coś dziać. Smaruje plecy i klatkę piersiową, o stopach nie wiedziałam, wieczorem wypróbujemy :)

Ja uzywam, polecila mi go moja tesciowa. Smaruje malego gdy ma katar i kaszel... nawet przy lekkiej goraczce :-) chyba dziala, bo maly spokojniej spi w nocy :-)