Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Nerest

O co tu moze chodzic?

Polecane posty

Gość .Nerest

Kobieta lekko po 30-tce, maz, dziecko, typ kokietki. Mimo, ze juz nie widujemy sie na co dzien w miejscu pracy - zmienilem pracodawce, lubi do mnie zadzwonic, napisac esemesa, gdy wybieram sie na impreze potrafi zyczyc udanej zabawy, nie odmawia spotkan - ale tylko tych na miescie, w wiekszych skupiskach ludzkich. Zaproszenia na kawe, obiad do mojego domu inteligentnie olewa. Gdy ja dotykam, glaszcze po wlosach nie ucieka, nie opiernicza mnie. Przyznala sie, ze lubi ze mna spedzac czas, dobrze sie czuje w moim towarzystwie, podnosze jej adrenaline. Czesto sama mi daje buziaka na do widzenia, po wspolnej wizycie w kawiarni, restauracji - nawet gdy wokol jest spora rzesza obserwatorow. Jak wybadac, czy ona zabija rutyne w swoim zwiazku, szuka kogos do spotkan i pogadania o dupie Maryni, czy zalezy na blizszej znajomosci, namietnosci? Stawia sie w roli mojej kolezanki, podobno lubi luzne, kolezenskie relacje z kolegami, facetami.

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a na cholere ci mezatka?? chcesz rozbic rodzine?? traktuj ja jak kolezanke i tyle

Gość to Wam też powiem
nie wiem ruchaczu 🖐️

Gość htythththt
laska sie nudzi i tyle. jesli jasno nie okreslisz zasad, bedziesz takim frajerem do wyplakiwania. na seks nie masz co liczyc, jesli o to pytales.