Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamiiiittaa

Zabiegi na rozstepy u kosmetyczki

Polecane posty

Gość mamiiiittaa

Witam. Chce zapytac, czy ktos z was korzystal z lasera fraxel, peelengow chemicznych, kwasow, mezoterapi itd odnosnie rozstepow i jakie efekty to dalo ? jestem po ciazy i wygladam okropnie. z rozstepami walcze od mlodych lat, mialam 12 gdy poraz pierwszy mi wyszly dlatego tez wiem, ze zadne kremy ich nie zwalcza i chce zainwestowac w kosmetyczke. prosze o porady na temat zabiegow.

Gość WandaDa
Robiłam mezoterapię mikroigłową w salonie Revision w Krakowie. Jestem po jednym zabiegu i efekt jest naprawdę fajny. Żadnych innych zabiegów na rozstępy nie próbowałam.

Gość :) :) :) :) :) :)
Kochana, zrób mikrodermabrazję a po niej kwasy. Po tym krem ujędrniający i masaż. Wiadomo, że rozstępy cudownie nie znikną, ale na pewno skóra będzie gładsza :) Wersja domowa: bańki chińskie, na to kwas 25-35 % (są do kupienia przez internet, polska baaardzo znana firma :) ), na to krem ujędrniający i masaż :)

Gość porzeczka123
Ja polecałam bym zastosowanie kwasów i mezoterapii, a także dermomassager. Ale najlepiej to udać się na konsultacje do kosmetyczki, żeby sprawdziła, jak poważny jest problem :)