Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywa

psychodeliczna piosenka z Baby Blues

Polecane posty

No wlasnie, to nawet nei piosenka bo tylko taka muzyka psychodeliczna leci, jak ja slysze to sie czuje jak na haju :classic_cool: WIe ktos jaki to tytuł?

Ty jesteś kobieta czy facet w końcu? Bo piszesz w rodzaju zeńskim a krąży tu fota z penisem i kartką obok z Twoim nickiem :O

Gość Hitler 22 lata
Pedał 100%, takich ludzi powinno się zamykać w obozach

Gość ju tub
może zobacz - Oh la la satan - Mustard Pimp

ju tub - O! tak, to ta :classic_cool: Normalnie jakbym na haju siedziała :D crazy monkey - No chyba mylisz z transwestyta.

Maravilha - Chyba nie 😭 albo nie przypominam sobie teraz. Bo ja dopiero w 2010 zaczelam tak regularnie wchodzic.

PrawaTywa, z tego co sie orientuje to transwestyta to facet który się przebiera za kobietę, fizycznie facet tylko w kobiecych fatałaszkach. a shemale to facet po kuracji hormonalnej, gdzie ma wszystkie cechy kobiety oprócz łiły, bo tam sobie pindola zostawił. zreszta ekspertem nie jestem ...i raczej nie chciałbym być :-D

Tutaj cala lista, pewnie któraś z tych :) Soundtrack - Bejbi Blues (Wszystkie Piosenki) 1.The Bloody Beetroots ft. Steve Aoki WARP 2.Mustard Pimp - Oh la la Satan 3.Die Antwoord - I Fink U Freaky 4.Die Antwoord - Fok Julie Naaiers 5.Anna Patrini Laleczka z saskiej porcelany

Gość gość
Die Antword - I Think U Freeky