Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hatina

Zawiadomienie od RCK

Polecane posty

Gość Hatina

Dostałam dzisiaj pocztą wezwanie aby się stawić w centrum krwiodawstwa bo z wynikami poprzedniego badania jest coś nie tak i trzeba je powtórzyć. Krew oddaje już od 3 lat, ostatnio w grudniu 2012 roku. Czy takie wezwanie może oznaczać tylko jakąś groźną chorobę? Czy jest możliwość, że miałam jakiegoś lekkiego wirusa grypy o którym nie wiedziałam nawet. Zaczynam odchodzić od zmysłów.

Gość aaappppcaa
nikt nie będzie Cię wzywał z powodu wirusa grypy. Prawdopodobnie chodzi o wirusa żółtaczki, rzeżączki, HIV lub bóg wie czego innego. Podziękuj chłopakowi w razie czego

Gość kobieta22 lata...
moze zarazilas sie hivem.. ja tez oddaje

Gość pro KURA tor
idź i powtórz, i nie bojaj żaby, żaba nie gryzie a najlepiej zadzwoń i zapytaj w jakim celu takie wezwanie może także oznaczac, że im sie próbki pojebały ostatnio na przyklad

Gość uejyswtj
Mój syn miał coś z krwią, nic groźnego, wysłali go do lekarza, lekarz stwierdził, że zbyt intensywne treningi były najprawdopodobniej przyczyną, że nie spełaniała ta jego krew parametrów. Ale zdrowy był, jakieś chwilowy odchył od normy. Może byłaś odwodniona po chorobie? Nie panikuj.