Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita Dolores

Na czym polega praca w telemarketingu?

Polecane posty

Jutro mam rozmowe o prace w telemarketingu. Na czym taka praca polega.. Jak wyglada wynagrodzenie i umowa? Pracowal ktos w telemarketingu?

Wytrzymasz pewnie max 2-3 miesiące Polega to na tym, że musisz sprzedac ludziom coś czego tak naprawdę nie chcą kupić, ale ty masz ich tak zbajerować, żeby myśleli, że jest im to niezbędne do życia.

Gość 987654321123456789
wciskasz kit ludziom zeby cos sprzedac a zarabiasz tylko prowizyjnie

Gość 987654321123456789
naobiecuja ci zlote gory ale realia sa takie, ze podstawa bedzie minimalna. wiem, bo sama pracowalam w telemarketingu jako sprzedawca a potem tez jako kadrowa. dzies juz nikt tego nie chce robic bo nikt nie chce niczego kupowac przez telefon.

Gość i co ztego wszystkiego
pewnie, jak nie masz co jeśc i dzieci płaczą to i te 800 zł sie przyda :) Tylko że pewnie po paru dniach uciekniesz A zreszta coraz wiecej ludzi rzuca słuchawką po usłyszeniu telemarketera lub blokuje takie numery w smartfonach :P

Gość uuuooe
kurde wypowiada sie najwiecej ludzi co za przeproszeniem gowno wiedza. ja pracowalam 4 lata w telemarketingu i zarabialam 1,100 plus premie olejne 1.200-1.300 wiec prwie 3 tysiace to zajebiscie. zalezy od charateru, cierpliwosci i umiejetnosci interpersonalnych. jezeli nie nadajesz sie to spadasz po 2 miechach ja sie nadajesz to trzepiesz hajs, w jakim miescie sie starasz o telemaretera?

Gość iortrtt
to ladnie musialas naciągac ludzi

Gość fdfdfdfdfdfdfdf
Ja pracowałam w telemarketingu 3m-ce więcej nie dałam rady.Pracowalam na 3/4 etatu razem z prowizją za 1400zl,nie musiałam akurat sprzedawac tylko zapraszac na spotkania zdrowotne a na tych spotkaniach inni ludzie im wciskali sprzety:(

Gość do kroppka
na szczęście 3 tys to juz historia...:) Ludzie oglądają teraz każą zlotówke i po informacjach o osobach nabranych przez telemarketerów liczba "chętnych" do kupowania stale maleje :P

Gość hehehehe3
pracowałam - wiem. bazy klientów oni mają ;) u mnie w mazowieckim zaczynamy od 9 zł, za kolejny msc 10, za pół roku 11, brutto oczywiście. Siedzisz i gadasz to co masz napisane w skrypcie, musisz sprzedawać. Zazwyczaj na jedną godzinę jest 10 min przerwy, lub na 8 h pracy 50 minut przerwy ;) zależy od biura. Coś jeszze chcesz wiedzieć?

Gość fdfdfdfdfdfdfdf
oni maja baze z numerami

Gość uuuooe
dostajesz baze numerow z firmy o to sie nie martw. przejdziesz mase szkolen odnoscie lamania obiekcji i technik sprzedazy. zaleay jk firma i co bedziesz sprzedawac.

Gość gggulguuul
nie

Gość do kroppka
Idź na rozmowę z ukrytym dyktafonem (albo komórka) A potem wrzuć na YT albo opisz nam co Ci mówili :)