Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatekk91

białe włosy

Polecane posty

Gość była_fryzjerka_89
ona ma perłowy. są takie farby, ale nie da się podpowiedzieć bez zdjęć ewentualnie zobaczenia..może twoje też się nie nadają na takie farbowanie bo są ciemne z natury i ciężko wybić pigment na tak jasny jak mój. ja nakładałam dosłownie na 5 min taki toner - odzywkę i sam rozjaśniacz 9% i nie było problemu. dlatego lepiej pójść do fryzjera który ma specjalne dobre farby do tego. aaaa Aguilera tez ma żółtawe przy odroście, przypatrz się :) tylko zdjęcie tak wyszło i widzisz w świetle jasną grzywkę :) link sie źle wkleił ten Twój i nie wiem jaki masz ten kolor włosów nawet :)

Gość była_fryzjerka_89
słyszałam to pic na wodę fotomontaż podobno :P niby każde doczepianie szkodzi, ale nie sądzę by mój sposób był zły, ja doczepiam na keratynę na ciepło..a mówią że oooo bo gorąco bo sie niszczą itp.. jak tak to suszarką i prostownicą to n ie..ale żeby na sekundę podgrzać tyko keratynę to już niszczy.. ja to od razu w palce biorę i ugniatam i nie parzy.. ultradźwięki to tak składają na kwadrat te "zgrzewy" czego ja nie lubię bo dla mnie musi być okrągły.

Gość fgsghjgtfhjkythgrhjh
Aha no i kiedyś jak farbowałam to były super, prawie białe a teraz taka lipa. :( Próbowałam już wszystkie farby 111.

Gość była_fryzjerka_89
no to ładny Ci wychodzi jak taki.. jak chcesz jaśniejsze to tylko rozjaśniacz..np cienkie bardzo pasemka jak nie spinasz włosów to na samej górze wystarczą żeby się rozsypały na włosach :) i to spokojnie z 6 albo 9 %

Gość była_fryzjerka_89
i myj szamponem rumiankowym, tylko że on wyszusza bardzo włosy więc dużo odzywki... można też trzymać ten szampon np 20 minut jak się ma czas.

Gość fgsghjgtfhjkythgrhjh
Super, dzięki za radę. :)

Jestem juz nie ma to jak strzyzenie lewa reka :D a wiec pic na wode powiadasz hmm... to moze jednak zdecyduje sie na ringi tylko musza mi wloski podrosnac :)

Gość była_fryzjerka_89
nie no to już bym wolała te na te ultradźwięki :P chodziło mi o to głównie żeby zgrzewy były mało widocznie a ringi zawsze mi się źle kojarzą :P

Gość była_fryzjerka_89---jaką farba
ci wyszły z czarnych włosów podaj firmę

Gość była_fryzjerka_89
robiłam to rozjaśniaczem...niestety..ale żadną farba z czarnych by tak nie wyszło :(

Gość do-była_fryzjerka_89
ale pytam o nazwę bo piszecie tak ogólnokowo :O

Gość dobrehgj
była_fryzjerka_89

Gość białe pasemka na czarnych włos
Hej.. mam problem kumpela ma czarne włosy i chce miec białe pasemka zaczełam je rozjasniac rozjasniaczem i sa złoto-rude. czy jak dam tonera białego ich kolor sie zmieni na biały..?