Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( :( :( :(

szczuple cialo tylko brzuch wielki..:(

Polecane posty

niedlugo pojkde do lekarza to sie podytam,ale moze ktos z was juz mi cos powie jak to jest - jestem szczupla,zgrabna,ale mam okropny duzy brzuch. Bardzo mi przeszkadza. Cwiczylam duzo przez ponad pol roku(brzuszki codzinne po 100-200x z przerwami) i nic nie ruszylo. MOja mama mowi ze to przez moj krzywy kregoslup. Czy to jest tak ze przez ta wade kregoslupa zawsze bede miala taki brzuchol? NIe da sie go wycwiczyc? a jesli chodzi o diete- ja nie tyje ani chudne, czy zjem duzo czy malo wage i tak brzuchol jest taki jaki byl wczesniej... :(

Mam to samo! Moge byc chuda jak patyk, cwiczyc, a brzuchol ani drgnie! Tez mam wage kregoslupa, ale watpie aby przez to byl taki wielki. Do jakiego lekarza sie wybierasz?

ja to do rodzinnego najpierw:) zobaczymy co powie

Gość ula+30
żrej mniej

ula,- liczylam ze jakis cham to napisze. Ale napisala prostaczka. NIe jem (lub nie zre - jak wolisz) duzo. Jestem szczupla. Mam problem ze zrozumieniem tekstu? Problem jest inny. Chamy niech sie tutaj nie wypowiadaja.

Gość ula+30
wiesz, nie słuchaj! ja jestem wręcz chuda! mam 80 cm w talii! taka budowa! mam szeroka miednicę pewnie masz podobny problem nic nie zrobisz ja ubiera się tak,że nikt nie domyśli się moich 80 cm! :P

ogolnie z tego co wiem, jak ktos duzo ''zre'' ma duzy tylek, piersi, i ogolnie jest duzy. Ja jestem szczupla, a taki brzuch mam 0d 12 roku zycia. NIe mam co robic trestow, moja droga, chociaz przyznaje ze tak wyglada - jakbym byla w 36 tyg.ciazy:/

Gość ula+30
jak pisałam, nie widziałm twojego posta

ok, ok...

tez ubieram sie tak,ze kazdy komu powiem ze mam duzy brzuch to twierdzi ze mam fanaberie. Ale ja po prostu umiem dobrac stroj i wciagam brzuch na kazdym roju od 14 roku zycia,ale juz gorzej jest jak chce isc na basen:/ czy na plaze, czy gdzies tamm..zle sie czuje. I chce cos z tym zrobic po za tym,czuje sie z nmim jakos ciezko.

Gość jezeli twój odstający
brzuch jest spowodowany krzywym kregosłupem, to idz do ortopedy i spytaj jakie cwiczenia by ci w tym pomogły, brzuszki to wcale nie jest dobre rozwiązanie na duzy brzuch i obciązają kregosłup

Gość ula+30
mam podobną budowę wszystko anorektyczne szerokie biodra tzn kości bez tłuszczu siłownia, sport, basen nic nie dały po prostu musisz dobrac sobie odpowiedni ubiór ja aktualnie noszę rurki, kurteczka i słyszę ochy i achy ale jesteś chuda! nie udało sie na siłce rozbudowac masy , tam, gdzie pasowałby! dałam sobie luzzzzzzzzz

na kazdym kroku* tam powinno byc

Gość BbbJjj
Teraz jestem w ciąży ale przed nią też miałam ten problem cała szczupła a brzuch zawsze był mimo że stosowałam rozmaite diety i ćwiczenia (i pilnie ich przestrzegałam) brzuszka nic nie ruszyło. Aż się boję co to będzie kiedy już urodzę... Moja mama też ma od zawsze taki problem i uważa że taka już nasza natura najwyraźniej skoro żadne diety ani specjalne ćwiczenia nie pomagają.

Gość ula+30
na basen i plażę chodze w trankini niestety ten mój brzuch przy ..prawidłowej wadze to samo sadło! taka kurewska budowa

ok, dzieki dziewczyny, pojde do tego lekarza, mam jednak nadzieje ze da sie cos z tym zrobic..

Gość kochanie..........
nie chce Cie marwic ale moja moja mamie kiedys sasiadka zapytala czy jest w ciazy, mama sie usmiala ze nie oczywiscie ze nie, ale przyszla do domu zaczela myslec ze fkatycznie brzuch odstaje a jest szczupla a to byl nowotwor jajnika, pierwszym objawem jest wlasnie powiekszenie sie obwodu brzucha,

Gość ula+30
nie straszcie jej u mnie to sadło! od kilku dni trafiłam.. na fajna strone z ćwiczeniami robię ćwiczeniami na mięśnie brzucha brzuszki skośne, itp troszke pomaga wiadomo po tygodniu cudów nie ma, ale jest lepiej!

ok, taki mniej wiecej mam brzuch jak nie wciagam : http://zonanadiecie.blox.pl/resource/SAM_2125.JPG (co prawda laska tu w ciazy jest) no moze ciut ciut mniejszy(nie wiem jak tu wklejac swoje foty:) a co do nowotworu jajnikow.. odpada, bylam na badaniach ,jajniki sa w porzadku.

ula, ja po prostu nie wiem czy w mim przypadku brzuszki beda dobre, tak jak tutaj ktos napisal ze obciazaja kregoslup. A tez wyczytalam teraz ze brzyszki sa na cwiczenie miesni a nie na spalanie tkanki...

od brzuszków nie schudnie się na brzuchu, po prostu będą się rozwijać mięśnie, niewidoczne pod tłuszczem. ­ i nie przesadzaj, wcale nie masz wielkiego brzucha. ewentualnie fotę możesz wrzucić np. na voila.pl. ­ ale generalnie myślę, że przesadzasz :)

Gość ula+30
rób coś z tym, b.

Gość wszyscy googluja
a co do nowotworu jajnikow.. odpada, bylam na badaniach ,jajniki sa w porzadku. ­ lepiej sie zbadaj rak jajnika jest wykrywalnym w zaawansowanym stadium nawet dopochwowe usg nie ejst do koca wiarygodne

Gość jdofjfos
ja tez tak mam, nóżki chude, najchudsze mam żebra i obojczyki, skóra opięta na kościach naprawdę, a brzuch odstaje. okazało sie że mam torbiele na jajnikach i w całym brzuchu, jestem rok po operacji i na tabletkach a brzuch dalej taki sam, już sie z tym pogodzilam, chyba taka uroda :(

żaba po przejściach - uwierz mi, nie przesadzam. SAma czasem patrze w lustro i sie zastanawiam, a nuz rzeczywiscie wyolbrzymiam. No ale nie, ja po prostu zle sie z tym czuje to raz a po drugie to jest takie nie propocjonalne - wszystko szczuple a tu taki beben. Co innego gdybym miala bardziej kobiece ksztalty ,wieksza pupe, piersi (tak jak np. Nigella Lawson - mimo ze jest przy kosci, nie narzekalabym gdybym tak wygladala bo jej to pasuje i dobrze wygllada:)) ale nie mam, i to po prostu nie wyglada dobrze. Ale ok. Pojde do lekarza, nawet do kilku i zobaczymy co z tym zrobic. Moze tez zapisze sie na silownie.. dzieki, dziewczyny