Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam złą morfologię

polećcie mi preparat witaminowy dla ciężarnych

Polecane posty

Gość mam złą morfologię

tyle tego jest na rynku... czy to prawda, ze po przyjmowaniu tych suplementów rodzą się większe dzieciaki? acha, lekarz mi zalecał, ale nie podał żadnej nazwy

Gość malwina1717
Hej Jak miałam złe wyniki morfologii lekarz kazał mi brać prenatal classic- po zażyciu leku morfologia mi się poprawiła i nie musiałam dzięki temu leżeć w szpitalu. Urodziłam dzidzię w 39 tyg ciąży - waga 3950 dł. 58

ja tezbiore od poczatku prenatal. bralam prenatal complex a teraz zaczynam brac prenatal classic

Gość mam złą morfologię
jestem w 23 tc, jeśli ma to znaczenie

ja biorę omegamed pregna, ale to nie jest preparat witaminowy,( tylko chodzi tu o ten niedobor dha) od endokrynologa oprocz moim sta łych leków mam Jodid moj lekarz juz od kilku lat nie zaleca kobietom w ciąży brania witamin, a odpowiednią dietę (po prostu tak naprawdę nie wiadomo ile jest witamin w preparacie witaminowym) to tak jak swego czasu była afera i pytanie: ile wit. C jest tak naprawdę w wit. C? a jesli lekarz kazał Ci coś takiego zakupic, to jednak powinien podac nazwę, a jak nie zapytaj pani w aptece

Gość malwina1717
Spokojnie możesz brać prenatal classic:)

Gość emuuula
Przez okres ciązy brałam prenatal classic, niuniek urodził się 3100, więc dużym dzieckiem nie był. Spokojnie możesz zażywać prenatal.

Gość Sniezka001
ja przez całą ciąże łykałam pharmaton matruelle, Jestem bardzo drobnej budowy , w ciaży przytyłam 10 kg, moja dzidzia urodziła sie w 40 tyg z wagą 3,700 i 57 cmi dostała 10 ptk :) Mówią że takie dużo dziecko to po tych witaminach ale czy to prawda ? niewiem...