Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojoko

Word Pila

Polecane posty

Gość ojoko

Witam zdawal ktos moze egzamin na prawo jazdy w Pile? jak tam jest

Gość Armatorka
Normalnie chyba. Weszlam, zdalam, dali dokumenty do wypelnienia i poszlam. Potem tylko czekalam na odbior "prawka".

Gość czy ryba pila?
w pile są 2 skrzyzowania, wiec sama rozumiesz... :classic_cool:

Gość ojoko
ale slyszalam ze zdawalnosc jest kiepska, PS. sorry za pisownie ale cos mi sie przestawilo ..

Gość ojoko
a co myslicie o egzaminatorach ?

Gość naleśnikowa
WORD w Pile nie jest bajką. Z tego co czytałam w internecie i udało się usłyszeć nawet od instruktorów "normalny" też nie jest. ;p Sama miałam dopiero jeden egzamin, którego nie zdałam (wstyd się przyznać) na łuku. Ostrzegam- uwaga na hamulce! Są o wiele bardziej czułe niż w przeciętnej eLce. Co do egzaminatorów mogę się jednak trochę wypowiedzieć- moja mama niedawno zdała egzamin. Zdała za 4 razem. Niestety często, zbyt często o uzyskaniu wyniku pozytywnego decyduje szczęście, a umiejętności to sprawa drugoplanowa. O "Pilskich egzaminatorach" mówi się krótko- nastawieni są na "uwalanie". Zależy im na zbijaniu na nas kasy. Niestety. WORD się rozrasta, rozbudowuje... a kolejki na poprawki egzaminów nadal niezmiennie dłuuuuuugie... o! co do egzaminatorów- podobno lepiej trafiać na męską część tej załogi ;))

Gość gość
witam jestem swierzo po egzaminie pozytywny za drogim podejsciem radosc ogromna. pierwszy egzamin z paniom M.M, nie byl straszny nie ma co uprzedzac sie do egzaminatorow to tylko ludzie jak i my drugi egzamin pan R.H i zdane szczescie niesamowite . nie czepiajmy sie tylko egzaminatorow , popatrzmy na to co umiemy idoc na egzamin .... pozdrawiam caly word Pila

Gość gość
witam jestem swierzo po egzaminie pozytywny za drogim podejsciem radosc ogromna. pierwszy egzamin z paniom M.M, nie byl straszny nie ma co uprzedzac sie do egzaminatorow to tylko ludzie jak i my drugi egzamin pan R.H i zdane szczescie niesamowite . nie czepiajmy sie tylko egzaminatorow , popatrzmy na to co umiemy idoc na egzamin .... pozdrawiam caly word Pila

Gość gość
też jestem świeżo po egzamienie,równiez miałam z Panią M.M oblała mnie a jakże,pomijam fakt że wałkowała mnie na mieście 59 minut i to już była łapanka...przez nią poroniłam swoje dziecko :(

Gość gość
A ja dzisiaj zdałam u MM. Pierwszy egzamin , dzisiaj tez teoria na maxa :) Jeździlam ok. 27 minut. Polecenia zwięzłe , jasne. Wymaga ale nie jest taka straszna jak mówią. Jak mnie wywołała , to mi sie kolana ugięły . Ale jak się umie , to się zda.

Gość gość
Hej. Ja dzisiaj uzyskałam ocenę pozytywną na egzaminie. To było moje drugie podejscie, piątek trzynastego jednak okazał się dla mnie szczęśliwy :-) i to bardzo :-)