Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanyprzezbyla

Jak sie wymigac od ojcostwa?

Polecane posty

Gość oszukanyprzezbyla

Niedawno uprawialem sex z moja byla dziewczyna.teraz sie rozstalismy,a ona jest aktualnie w ciazy.ja na bachora nie mam zamiaru tracic zycia,mam zawiar imprezowac,upijac sie i zaliczac kolejne laski.Nie obchodzi mnie jak nawet ten pieprzony bachor bedzie mial na imie.co zrobic aby sie wymigac?

Gość Ojcowski Park Narodowy
stań na autostradzie na prawym pasie i włacz awaryjne :classic_cool:

albo na lewym, będzie weselej :D

Gość oszukanyprzezbyla
Ku rwa ja sie pytam o swoje ojcostwo a nie jakis park narodowy Hu ju jebany

Człowieku ile ty masz lat?fajnie było przespać się zrobić dziecko a teraz to huj z nią niech sama sobie wychowuję dziecko?zastanów się i weź odpowiedzialność a nie boisz się odpowiedzialności ....i pomysł sobie jak byś był tym dzieckiem żal mi ciebie

jak jesteś jebanym hujem - tym bardziej W Dojczu autostrady sa darmowe i szerokie - mozesz tam lewy pas, awaryjne od 6.00 do 22.00 jak nie da rady w ten sposób, to po 22 wyłącz awaryjne

ja ci doradze jak - ODCIAC SOBIE CHUJA ZEBYS WIECEJ NIE MOGL BZYKAC ! ALBO JAJA ZEBYS JUZ NIGDY ZADNEJ DZIEWCZYNY NIE ZAPLODNIL !!!!!!!!! ZAL MI TWOJEJ MATKI ZE TAKIEGO IDIOTE URODZILA

Jeżeli dziecko jest Twoje to nic nie w skurasz -bedziesz płacił alimenty ! W sumie dobrze ,że dziecko nie będzie znało takiego ojca -na pewno Twoja była w końcu ułoży w przyszłości sobie życie z jakimś odpowiedzialnym facetem

Gość wredniucha10
wymigać trzeba się było przed włożeniem jej między nogi - teraz jest za późno

Gość O/1O
nie łykajcie 😴

Gość oszukanyprzezbyla
Ale kur wa pieprzylem ja w gumkach ale kurwa gumka pekla i wpadka i teraz h uj cale zycie przeje bane na bachora;((

Chcesz się wymigać od ojcostwa? Polak mądry po szkodzie. Śmieszny jesteś. Dobrze wiedziałeś co robisz- nieodpowiedzialny człowieku!!!

to trzeba bylo jej debilu powiedziec ze gumka pekla to by wziela tabletke 72 godziny - ale nawazyles piwa to teraz je wypij a nie odwracasz kota ogonem X/ - wkurwiaja mnie tacy kolesie jak ty ! kurwa zero odpowiedzialnosci , sam dobrze wiedziles jakie beda z tego konsekwecje jezeli jej gumka pekla

Gość jak gumka ci pekła
to trzeba było jej taletke "po" załatwiac

to trzeba bylo jej debilu powiedziec ze gumka pekla to by wziela tabletke 72 godziny - ale nawazyles piwa to teraz je wypij a nie odwracasz kota ogonem X/ - wkurwiaja mnie tacy kolesie jak ty ! kurwa zero odpowiedzialnosci , sam dobrze wiedziles jakie beda z tego konsekwecje jezeli tobie gumka pekla

Ty tez kiedys byles bachorem...chciałbyś mieć takiego ojca ktory by tak o Tobie mowił jak Ty teraz o swoim dziecku? i tak Cie traktowal? zrobiles dziecko! stworzyles nowego czlowieka! to teraz jestes za niego odpowiedzialny! zycie to nie imprezy, laski, picie...mam nadzieje ze szybko to zrozumiesz!

szkoda mi ciebie. Dziecko zrobiłeś a teraz chcesz sie wymigać.

Gość trolloooo
prowo, aż boli ale na kafe zawsze znajdą się takie, które to łykną i się naindorzą. I na to autor/autorka liczył

Gość Jelcz345
Dziewczyny same się phają w takich idiotów i poźniej zostają same. A chłopcy to wykorzystują. Obydwoje są równie winni.

nawet jak prowo to i tak sa tacy kolesie niestety :/ moja kolezanka takiego miala dzisiaj po 2 latach chial wrocic bo dziecko bo tamto niech speirdziela

teraz i tak sie juz nie "wymigasz"! bedziesz placil czy tego chcesz czy nie. oczywiscie zadecydujesz sam czy bedziesz chcial miec kontakt z dzieckiem...kiedys jak bedziesz starszy mozesz zalowac i zatesknisz za tym dzieckiem ale mysle ze bedzie za pozno!...nie chcial bys znac takiego ojca ktory strasznie cie nie chcial

Gość oszukanyprzezbyla
Zapisalem sie wlasnie na zabieg wazektomi;)) I juz bede mogl ruchac do woli;)

Gość Możesz zaskarżyć producenta
gumek. To może być ciekawy proces. Tylko jak udowodnisz że gumka była założona zgodnie z instrukcją?