Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia ja80

głupia ja

Polecane posty

Gość głupia ja80

sptykam sie z facetem jest bogaty dosc przystojny szalnczo mnie kocha a ja nie ukrywam ze dobrze mi było dostawac drogie prezenty kupił mi drogi samochod zabierał na polinezje itp od jego kumpla bo sie po pijaku wygadał dowiedziałam sie ze organizuje 14 lutego przyjecie zareczynowe niespodzianke zaprosił rodzine i jak zwykle wywalil w cholere kasy tylko ze ja go nie kocham zwyczajnie go lubie choc on mysli inaczej co ja mam zrobic nie moge za niego wyjsc nie kocham go przeraza mnie prespektywa zycia z osoba niekochana kasa to nie wszystko:(

Gość głupia ja80
ale ja sie czuje stasznie jak oszustka nie moge za nigo wyjsc

Gość głupia ja80
no tak ale ja mu powiedziałam ze tez go kocham nie przypuszczałam ze do tego dojdzie myslałam ze jakos sie rozwieje ze sie zabawie i juz ale on naprawde mnie kocha nie go zranic i powiedziec prawdy on na to nie zas ługuje

Gość Huszu
spotkaj się z nim przed tą imprezą i powiedz mu że chyba jesteś lesbą mniej się załamie niż jak powiesz nie kocham cię

Gość głupia ja80
nie mam tyle odwagi chyba to nie jest takie łatwe

Gość fghbgtjn
slub, potem rozwod i 50% kasy dla ciebie ;)

Gość głupia ja80
tak nie dosc ze oszust to jeszcze złodziej on jest dobrym fajnym człowiekiem jak widze z jaka miłościa na mnie patrzy ale ja jestem głupia i podła boze