Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agchna

Co sądzicie o facetach, którzy chodzą do prostytutek lub bywali u nich?

Polecane posty

Gość agchna

Mój facet po pijaku mi się przyznał, że raz skorzystał z takiej usługi. Nie wiem co o ty myśleć....

Gość helutkka
A który nigdy nie był ? Nie znam takiego osobnika:)

Gość to tylko
To najbardziej plugawe ścierwo ludzkie, a Ty się pytasz co masz myśleć? Ludzie z kafe mają Tobie to powiedzieć? Ja piertolę!!!

Gość Huszu
że nie szanuje kobiet taka prawda

Gość helutkka
no to połowa kuli ziemskiej to plugawe ścierwa:P autorko,wyluzuj,te typy tak mają...

Gość 27 latekkkk
ja nie byłem chociaż czasem mnie kusiło. jednak wolę normalny związek. problem w tym, że teraz co któraś, to albo zdradza albo jest prostytutką w PL

Gość wredniucha10
kobiet nie, ale prostytutki jak najbardziej

Gość prawictwo pospolite161
Ja jeszcze nie byłem . Ale tylko dlatego ze boje sie czyms zarazic a lista chorób jest dosc dluga

Gość to tylko
helutka, w ładnym środowisku się obracasz skoro to dla Ciebie normalne i skąd bierzesz takie informacje, że połowa facetów chodzi, podaj linka do tych danych statystycznych, a może to obserwacje na Twoich bliskich, w rodzinie :-P

Choroby przenoszone drogą płciową Choroby bakteryjne kiła rzeżączka chlamydiozy (w tym zakażenia Ch. trachomatis) wrzód weneryczny czerwonka bakteryjna ziarniniak pachwinowy AIDS opryszczka genitaliów, opryszczka wargowa WZW (HBV, HCV) kłykciny kończyste HTLV 1 i 2 HPV kandydoza Choroby pasożytnicze rzęsistkowica świerzb wszawica łonowa ameboza

kiedys moze sie wybiore , ale na stripiz .. Nic wiecej

Gość agchna
huszu czemu taki facet wg Ciebie nie szanuje kobiet?

Slyszałem , ze po wizycie u prostytutki nasienie traci jakosc

i traci sie szlachetny tytuł prawictwa

Gość S89
ja nie byłem i nie mam zamiaru :classic_cool:

Gość _Anitkaa_
Myślę, że każdy ma prawo do błędów i jeden raz można wybaczyć :) Ciekawość, namowa kolegów, wiadomo, jak to jest. Ale jeśli ktoś regularnie chodzi, to dla mnie to nie facet, skoro płaci za coś, co inni mają "za darmo" .

Gość tojesttototo
mam wszystko

Gość dasdda
A co jest lesze uslyszec,, zgwalcilem kobeite za darmo,, czy placilem kobiecie??? NORMALNE ; SKORZYSTAL Z USLUGI I MUSIAL ZAPLACIC; LEPIOEJ TAK NIZ BY MIAL KONIA WALIC i myslec o sasiadce:-P DOROSNIJ A POTE GLUPIO SIE PYTAJ NA FORUM1!!!!

Gość nie każdy facet chodzi
do dziwek! Bez przesady!!! Chodzą tacy,co muszą płacić za seks,bo nie potrafią żadnej poderwać :P

Gość do nie każdy facet chodzi
To, że nie potrafią poderwać to akurat nie zawsze jest prawda. Niektóre kobiety nie chcę uprawiać seksu (nawet w związku) lub chcą ale rzadko i facet wtedy nie ma wyboru.

Gość nie każdy facet chodzi
no ok,raz czy dwa może pójść,pod warunkiem,że nie zdradza w ten sposób swojej kobiety,jest sam,nie może sobie zdobyć normalnej kobiety. Ale jak facet chodzi regularnie na dziwki to wg mnie taki brudny,zużyty :o Seks z nim przypomina lizanie kibla w publicznej WC,bo nie wiadomo,co za syf można złapać od takiego kolesia :o

Gość helutkka
To ,że faceci chodzą na dziwki-to fakt,jedni ,bo nikogo nie mogą "przygruchać""),inni bo w domu z żoną sex nudny,jeszcze inni-z ciekawości,żeby zobaczyć jak to jest,jeszxze inni ,bo mają różne dewiacje,następni-mają pożycie małżeńskie...a raczej jego brak,oraz zwykli ruchacze, taka prawda ,tylko nieliczni się przyznają,a wy wielkie moralistki,udawajcie dalej ,że tak nie jest zamiast dobrze chłopu zrobić:D

Gość wieczornie................
dla mnie to są takie odrażające szmaty, tacy ruchacze, co to móżdżek w glowce kutasa, bym sie brzydzila takiego ruchacza bo taki traktuje kobiete jak dziurę do ruchania, no takie ZERO, DNO po prostu, takie BYDLĘ

Gość brzydzą mnie tacy
faceci którzy łażą na dziwki, to takie same dziwki tyle że męskie :o gorzej nawet, bo prostytutka to przynajmnie robi dla kasy, aby siebie i rodzinę utrzymać a taki to tylko dla swojej przyjemności takie facet jest zerem zwykłą wyruchaną szmatą nie zasługuje by mieć żonę i tak będzie ją zdradzał , fuujj :o

Gość helutkka
Zgadzam się z Wami,ale to nie zmienia faktu,że na kimś te dziwki zarabiają :O

Gość W życiu !!!!
bym nie chciała być z takim ktory dymał prostytutkę ! Nie tknęłabym nawet kijkiem przez szmatkę !!! Ohyda i obrzydliwość . Zgadzam się że to plugawe ścierwa, niestety wielu jest takich a najgorsze że są zakłamanymi obłudnymi gnomami, bo na prostytutki najeżdżają a sami zachowują się dużo gorzej! Tylko splunąć za takim syfiarzem, ode mnie niech się trzymają z dala takie menty

Gość a skąd ty niby
masz wiedzieć czy chodził czy nie :D

Gość asandra
pod względem seksu dzielę ludzi na dwie grupy: pierwsi to ci, dla których seks jest przyjemnością, bliskością, rozkoszą.. a drudzy to ci, dla których jest ulgą, rozładowaniem i właśnie oni korzystają z prostytucji, nie ważne z kim i jak byle by sobie ulżyć. To jest wstrętne i obrzydliwe...

Gość NoWłaśnieNiestetyyy
na kimś zarabiają.:( To nie wina prostytutek że kwitnie ten dziadowski biznes, tylko klientów, bo gdyby nikt nie korzystał toby splajtowały wszystkie.Popyt rodzi podaż. No niestety wielu chodzi, dziś na świecie jest jeden wielki burdel, prawie nikt już się nie szanuje ani kogoś drugiego, wierność to przeterminowane słowo, najbardziej wyśmiewane, tak jak katolicyzm, bo on apeluje o szacunek, o wierność o to by nie robić z siebie przedmiotu uzycia, ludzie się z tego śmieją, wolą robić z siebie czyjąś zabawkę, a potem gdy się to obraca przeciw nim to nagle jest płacz, że jak to możliwe...

Gość MojaWina moja bardzo wielka ;)
19:25 [zgłoś do usunięcia] Co się z wami dzieje kobiety To wasza wina, że faceci są zmuszeni iść do prostytutki. Ponadto nie najeżdżajcie tak na takich facetów, bo tak nparawdę to mało który wam się do tego przyzna. Hahahahahahha!!!!!! kuffa dobre :D To"nasza wina" -hahahah.Masz Ty pojęcie o świecie :o "Zmuszeni" ;) Tak - zmuszeni przez własny egoizm i puszczalstwo,i kurestwo które w nich siedzi. Jak ktoś jest kurwiszonem to pojdzie, jak ktoś jest uczciwym facetem potrafiącym kochać to pójdzie-proste. Ale pewnie że najlepiej winę zwalić na kogoś, na zone, na sąsiada, na pogodę, na cokolwiek e, byle mieć wymówkę.To jak z gwaltem-on jest niewinny.To ona jest winna.Ależ of course :D