Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agchna

Co sądzicie o facetach, którzy chodzą do prostytutek lub bywali u nich?

Polecane posty

Gość asandra-zgadza się
asandra pod względem seksu dzielę ludzi na dwie grupy: pierwsi to ci, dla których seks jest przyjemnością, bliskością, rozkoszą.. a drudzy to ci, dla których jest ulgą, rozładowaniem i właśnie oni korzystają z prostytucji, nie ważne z kim i jak byle by sobie ulżyć. To jest wstrętne i obrzydliwe... Zgadza się.Jeszcze są tacy w pierwszej grupie la których jest wyrazem miłości. I moim zdaniem tylko ci są warci zainteresowania. Jeśli seks wiąże się z miłością, a miłość z wiernościa, to wtedy jest to piękne, i pełnia bycia człowiekiem. Jesli w wieku 60 lat dowiedziałabym się że mój mąż mnie zdradzał, to zrozumiałabym że baardzo się pomyliłam wybierając go na męża... Moje małżenstwo uznałabym za porażkę, a całe szczescie prysłoby jak mydlana banka, bo pojęłabym że było ono fikcją i kłamstwem. To byłby wielki cios. I powiem więcej,-nie potrafiłabym już i nie chciała dzielić dalej życia z kimś takim, bo po co? Wolałabym dożyć dni w samotności, bez kłamcy u boku.

Gość prawda życiowa
to wina kobiet tylko i wyłącznie, gdyby nie miały takiego wysokiego mniemania o sobie i nie wymagały cudów nikt by do dziwek nie chodził.

Gość 40-echa
Kim jest kucharz ? człowiek znający się na gotowaniu Kim jest elektryk ? człowiek znający się na podłączaniu różnych urządzeń elektrycznych Kim jest prostytutka człowiek znający się na rozkoszy i zaspokojeniu potrzeb seksualnych Kim jest żona znająca się na wszystkim i niczym ...

Gość hipokryzja!
od bab to na kilometr smierdzi hipokryzja, same sie puszczaja na lewo i prawo, ale jak facet pojdzie do dziwki to od razu jest niby zero, gowno prawda, bo gdyby baby nie odrzucaly facetow i staraly sie w lozku to dziwki nie mialy by racji bytu, bo nikt by tam nie chodzil, ale jest jak jest, to jest tylko i wylacznie wina bab, ze faceci korzystaja z prostytutek

Gość odezwał
się dziwkojebaka pod 3 ma nickami :O łaz jak lubisz, tylko nie pierdol nam tu o tym, i nie dorabiaj śmiesznych teorii puszczalska meska szmato i nie zbliżaj się do normalnych kobiet boś nie wart żadnej szambiasta świnio

Gość errrrorrrr
pyk