Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotkowa

Randka z internetu

Polecane posty

Gość Kotkowa

Spokalam sie wczoraj z chlopakiem poznanym w internecie, w sumie mi sie spodobal tylko byly dziwne trzy rzeczy. Po jakichs 20 minut siedzenia zlapal mnie za reke i caly czas trzymal, potem jak wyszlismy na podworko to tez zlapal i szlismy, dziwnie sie czulam z prawie obcym kolesiem. Po drugie nie powiedzial mi rzadniusienkiego komplementu...Na koniec zapytal mnie czy chce sie z nim spotykac aby spotykac czy na dluzej...nie wiedzialam zbytnio o co chodzi, co wy byscie odpowiedzialy na takie pytanie??

Gość ula+30
a może on też zestresowany tą randką/ pogadaj z nim albo mu napisz że ..dla ciebie to trudne.. a spodobał ci się?

Gość Kotkowa
tak, mial 60 lat i chcial mnie ruchnac nawet bez czekoladek:P

Gość abc aaa www
Może pierwszy raz był na randce i nie wiedział jak się zachować. Trzymał cię za rękę, bo może myślał, że to będzie romantyczne. Nie powiedział żadnego komplementu, bo się zestresował albo po prostu nie wpadł na to, bo może ma małe doświadczenie w tym temacie. Pewnie pytał cię spytał o kolejne spotkania, żeby wiedzieć jak wypadł i czy ma nastawiać się na kolejne randki czy nie. Mogło być tak jak napisałem, a mogło być też zupełnie inaczej... To ty z nim rozmawiałaś, więc wiesz o tym chłopaku z nas najwięcej.

Gość ula+30
a ..może jest u progi śmierci i cały majątek ci zapisze??? nigdy nie mów nigdy!!!

DESPERAT albo z zaburzeniami potrzebujesz więc wyjaśnień?