Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wendii28

Mężczyzna ma uczucia prawdziwe czy bajeruje???

Polecane posty

Gość Wendii28

Witam!!! Pewnie już był taki temat ale nie znalazłam. Otóż mam taki nie typowy problem i chciałabym znać wasze zdanie. Jestem sama i ciocia zaproponowała mi portal randkowy i tam poznałam jednego mężczyznę, który mi się spodobał z wzajemnością. Ja mam lat 28 on ma 24. Znamy się 3 dni. Jest dla mnie miły, pisze i dzwoni non stop ostatnio zadzwonił o 2:00 w nocy i mówił że nie może spać, bo myśli o mnie i chciał mnie usłyszeć, mówi ładne słówka ( że jestem jego księżniczką) bardzo mnie polubił i bardzo mu się podobam. Cały czas patrzy na moje zdjęcia. Cały czas mi to powtarza, nawet kilka razy gdy dzwoni. Nawet mi powiedział, że mnie kocha i że wie że to za szybko ale takie uczucia ma. Cały czas mi to mówi i pisze. Nawet chciałby ze mną za mieszkać bo tęskni za mną i jest zazdrosny o mnie. Jeszcze się nie spotkaliśmy mamy 1 spotkanie w sobotę. Moje pytanie brzmi czy możliwe żeby facet tak szybko pokochał zwłaszcza jak jest duża różnica wieku. I jak odróżnić kiedy uczucia są prawdziwe, a kiedy bajeruję?? Może da się to jakoś sprawdzić, żeby mieć pewność, bo można też źle ocenić. Proszę o radę!!!

Gość chory czlowiek to jest
sorry ale dla mnie to chore zachowanie, tym bardziej ze znacie sie 3 dni i jeszcze sie nie widzieliście. Ja to bym z kims takim sie nie spotkała bo dla mnie to nie jest normlane. I on wyzneje ci milosc? o ja piernicze:-D