Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiawarsaw

GLOSSYBOX

Polecane posty

Gość klaudiawarsaw

Zamawia którą z Was GlossyBox? jesteście zadowolone? a może lepiej ShinyBox? pozdrawiam :*

Gość fnhdnkjdenkf
też jestem tym zainteresowana, lecz niestety nie wiem nic na ten temat. może ktoś inny?

Gość ania2703
up up up :D też jestem ciekawa :)

Gość Nie polecam ich
kiedys o tym myslalam ale to nie jest warte 50 zl na m-c. za te kase to ja sobie moge kupic kosmetyk ktory mi odpowie w 100% a nie dostac 5 probek z ktorych ani jedna moze mi nie podejsc. gdyby to kosztowalo 20 zl to bym byla jeszcze sklonna.

Gość oooooola
ja wiem tyle, że ceny na kartce, którą się dostaje są zawyżone ;) ale czy się opłaca, cenowo wydaje mi się, że tak

Witam! Wypróbowałam już oba. Mają swoje plusy i minusy. Warto zaznaczyć, że z regułu co miesiąc w każdym pudełku jest chociaż jeden pełnowarościowy produkt. Shinybox osobiście wydaje mi się gorszy - mniej ekskluzywne pudełko, większość kosmetyków rodzimej produkcji, duża część dostępnych w Rossmanie. Z sześciu pudełek chyba tylko jeden produkt do czegokolwiek mi się przydał. Dla mnie słabe. Glossybox zamówilam juz kolejny w ciemno. Dużo kosmetyków do makijażu, wersje robione wyłącznie dla GB np. przez firmę Kryolan. Kosmetyki selektywne, niedostępne na naszym rynku - to do mnie przemawia. Jeśli próbki to produktów naprawdę wartych uwagi. Ładniej zapakowane, pachnące, co chwilę jakiś dodatek. Dla mnie warte swoich 49zł, bo za tyle nie wypróbuje tylu kosmetyków a nie zawsze Sephora czy Douglas mają próbki i juz napewno nie w takich pojemnościach Skusiłam się też na dwa pudełka specjalne - GOLDEN GLOSSYBOX kosztował 99zł, miałam kupon na 10zł i dostałam 5 pełnowartościowych kosmetyków do makijażu, część niedostępnych w Polsce. Chętnym, które podadzą swój adres mailowy podam linka dzięki któremu zdobywa się dodatkowe punkty oraz (jeśli nadal będzie działał) kod promocyjny aby kupić pierwsze pudełko 10zł taniej. Wróżka

Gość paaaulinaaa
Yours_Fairy, ja byłabym chętna na dodatkowe punkty i kod pomocyjny :)) , pozdrawiam.

Gość hejlenka9
Hej ;) Ja zamawiam Glossybox od praktycznie początku istnienia. Kupuję sobie abonament, w sieci są kody rabatowe: http://rabaty24.net/glossybox dzięki którym można sporo obniżyć zamówienie. Fakt, że niektóre pudełka nie były nieco w moim guście ale ogólnie jestem bardzo zadowolona. Kosmetyki markowe - na wiele z nich po prostu nie mogłabym sobie pozwolić a tak mam dodatkowy bonus :) Poza tym w pudełku jest zazwyczaj wiele produktów pełnowymiarowych - ostatnio dostałam fajny krem Bioderma.