Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiuję za granicą no i dziś

Co mogę zrobic w takim przypadku? Dziwnie sie czuje po tym co zaszlo.

Polecane posty

Studiuje w Niemczech. Studia mam w części po angielsku, studenci na roku są z różnych krajów, głównie nie z Europy a np. z Indii, Chin, krajow latynowskich i arabskich. Jestem jedyną Polką. W dodatku to studia inżynierskie, jest jedynie kilka dziewczyny i z 20 chłopaków na roku. Zaczelam dzis nowy przedmiot, w jezyku angielskim. Jak się okazalo profesor jest polskiego pochodzenia - to znaczy po studiach przyjechał do Niemiec i tu mieszka od 30 lat. Na początku zajęć kazał nam się przedstawić i powiedzieć skąd jesteśmy itd. Przyszła moja kolej, mówię, że jestem z Polski itd, a ten po polsku skomentował: "no prosze, wiadomo, że polka, od razu wśród ciapatych siada" i sie zlosliwie usmiechnął. Mnie zamurowało. Inni nie zrozumieli. Owszem, siedziałam między egipcjaninem a indyjczykiem, no ale ... :O Potem byl dla mnie chamski troche, wezwał mnie-tylko mnie- do tablicy by cos tam wyliczyć, i się pastwił, że nic nie umiem. Boję się tego przedmioty......

bez podszywów

Gość zabawa na 102
czego sie boisz cham zawsze pozostanie chamem, a szowinista szowinistą każdy sobie wystawia świadectwo i nie każde autoświadectwo jest z czerwonym paskiem :P, :P, :P

no boje sie ze mnie uwali

Nie przejmuj się, warto marnować czas na kogoś takiego. Może spytaj się go następnym razem o co mu chodzi, przecież nic ci nie zrobi a na zajęcia i tak będziesz musiała przyjść, pokaż mu że nie dasz się zastraszyć. Będzie dobrze :) .

Gość Yashintha
tez studiuje w De:) mialam nauczycielke z Polski, ktora tez mnie nie lubila, przez kilka miesiecy w ogole nie wiedzialam, ze oan jest Polka, ale ona wiedziala, ze ja jestem i podluchiwala moje prywatne rozmowy telefoniczne na przerwach gdy siedzielismy w sali razem:O

Gość Yashintha
a najlepsze , ze czasem ja obgadywalam hehehe, ze jest beznadziejna nauczycielka wydalo sie przypadkiem, ze ona jest z Pl, jak uslyszalam jak rozmawia po poslku z inna studenka, bylam w szoku:O:O:O

najlepsze ze on sie uwaza za wielkiego niemca

Gość zaraz pekkne
hehe ale pocisna . ja pierdole .... hahaha.

Gość jkashc
wielki polaczek sie znalazł.. chyba musi miec mega kompleksy ze cie tak traktuje...olej dziada.

hindus.ok.