Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teliszka

problem z powodu asymetrii piersi

Polecane posty

Gość teliszka

Witam, piszę drugi raz po za pierwszym chyba napisałam w złej kategorii:( nie wiem:( jeśli ta powtórka przeszkadza to sorki:( więc tak: mam 22 lata. Mam mały biust (70B), przy wzroście 180 i 55 kg. Jestem wysoka, chuda i bez biustu. Prawa pierś jest mniejsza. Nago mi to nawet nie przeszkadza, ale jak się ubrać żeby w bluzce z dekoltem nie było tej różnicy widać (niestety jest to dosyć widoczne)??? Chodzę zawsze w push-up'ach gdyż bez nich w ogóle nie miałabym widocznego biustu. Czy da się jakoś tę wadę wyrównać nosząc push-up???? bo wiem, że można nosić wkładkę silikonową ale czy da się ją włożyć do push-upa????

Gość ewertrtty
wiele kobiet tak ma, to normalne

Gość teliszka
No tak, ja wiem:) dlatego sądzę, że nie przeszkadzało by mi to w relacjach z potencjalnym partnerem (bo jeszcze go niestety nie mam ) ale chodzi o to, jak optycznie zlikwidować, żeby jak facet patrzy na mnie ubraną w bluzkę, sukienkę bądź tunikę z dekoltem nie było widać gołym okiem, że prawa pierś jest mniejsza, bo teraz nie mogę chodzić w takich ciuchach:( próbowałam trochę podciągnąć bardziej ramiączko przy prawej piersi ale jak ubiorę bluzkę to stanik wystaje, nie mam pomysłu jak to zniwelować:(

Gość ewertrtty
daj sobie spokoj, jak ktos sie w tobie naprawde zakocha to zaakceptuje cie taką jaka jestes :)

Gość teliszka
chyba nie jestem rozumiana:( chodzi mi o to, że nie każdy facet na ulicy, koleżanka, czy przechodzień musi wiedzieć, że mam jedną pierś mniejszą:( dlatego chciałabym choć odrobinę to zniwelować, czy to ubraniem , czy specjalnym stanikiem , nie wiem czym:( mój przyszły facet sądzę, że nie będzie miał z tym problemu:) a jak będzie miał to nie będzie mój:P nie chcę robić operacji czy czegoś co ingeruje w moje ciało, tylko jakimiś sztuczkami choć odrobinę to optycznie zlikwidować... nigdy nie stosowałam wkładek silikonowych, czy da się je włożyć do stanika push-up??? wydaję i się, że nie za bardzo, ale może ktoś tak robi????

Gość 3456789098765
Jak masz stanik z wkładką, to wyjmij tę gdzie pierś jest większa. O ile wkładka jest nie za gruba, to wyrówna się.

Gość teliszka
hm..no tak, tylko problem w tym, że jak mam piersi wyrównywać do piersi większej bez push-upa to będą mieć ledwo widoczne piersi:( o zgrozo, czyli albo miękki stanik z wkładką w miseczce mniejszej piersi albo push-up i nierówne piersi???? :(:(:( o nieeeee:(:(:(

Gość 3456789098765
Najlepiej to poczytaj sobie o brafittingu i dobierz stanik, a na pewno Twój biust będzie wyglądał 100 razy lepiej. ;)

Gość teliszka
trochę czytałam, myślałam, że jak zacznę nosić staniki w odpowiednim rozmiarze, tzn.nosiłam 75a a teraz noszę 70b, czasami 65c jest dobry, ale to nie zmienia faktu, że jak ubiorę taki stanik push-up to lewa pierś wygląda super, a prawa ma trochę luzu w miseczce, miałam nadzieję, że można dołożyć do takiej push-upowej miseczki wcisnąć wkładkę silikonową i się wyrówna, ale tak się chyba nieda:( o rany..gdyby moja prawa pierś była taka sama jak lewa to mimo, że są małe byłabym megaaaaaa szczęśliwa:):) a może jest metoda na lekkie powiększenie, tzn bardziej ujędrnienie prawej??? masuję piersi gdyż widzę, że są jędrniejsze i wydają się większe, gdybym podwójnie masowała prawą to może inaczej będzie układała się w miseczce i będzie się wydawała taka sama????? chyba bredze trochę, ale doprowadza mnie to do szału, ani dekoltu, ani kostiumu kąpielowego:(:( co , że mam małe, są stroję ze stanikami push-up ale co mi to daje jak widać różniće. Jak nie włożę push-upu to tak wyglądam ajkbym nie miałą piersi:)(:(

przytyj masz niedowagę zagrażającą zdrowiu. poza tym piersi nie wezmą się z powietrza

Gość teliszka
staram się przytyć, jem i jeszcze raz jem i nic:(:(

Gość 3456789098765
Też prawda, ważysz bardzo, bardzo mało jak na taki wzrost.

Gość thesky
każda z nas narzeka na swoje piersi, a to za małe a to za duże albo krzywe, ale jak Ci to bardzo przeszkadza może warto byłoby się wybrać do chirurga, jak Osuch, żeby coś poradził, może po rozmowie ze specjalistą, jakoś ci przejdzie to zamartwianie się?

Gość heartbeatttttt
no to prawda wiele kobiet tak ma, tylko u niektórych jest to bardziej widoczne u innych mniej, możesz oczywiście wkładać wkładki silikonowe, do push upów się zmieszczą. Ale jak masz poważniejszy problem to może dobrze by było pomyśleć faktycznie o zabiegu. Ale to też zależy, jak bardzo piersi się różnią między sobą.