Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawno

Widziałam swoją dawną miłość... odezwać się??

Polecane posty

Gość Dawno

Rozstaliśmy się 3 lata temu. Bardzo dużo się kłóciliśmy. Pomimo tego burzliwego rozstania utrzymywaliśmy kontakt przez kilka tygodni aż.. poznałam swojego narzeczonego i nas zobaczył razem. Trzy pełne lata ciszy, zero kontaktu, żadnego.. jak kamień w wodę. Kiedyś jeszcze chciałam mu to wszystko wyjaśnić, usiąść z nim twarzą w twarz i mu to wszystko wyjaśnić. On uważał/uważa że zostawiłam go dla innego, nigdy tak nie było, NIGDY. Wczoraj na światłach ustawiło się auto obok mojego, ktoś delikatnie zatrąbił. Spojrzałam się a to był On.. pomachał mi uśmiechnął się. Mi pstryknęło zielone i pojechałam a on skręcił... to wszystko wróciło. Nie chodzi mi o miłość, kocham mojego narzeczonego z całego serca. Jest mi zwyczajnie niewygodnie, mam ochotę napisać poprostu głupiego smsa np. 'wiedziałeś że to ja a pomimo tego pomachałeś??' Nigdy nie chciałam z nim tracić kontaktu, byliśmy parą kilka lat.. Nie wiem co mam zrobić, dosłownie miotam się po kątach i myśle myśle myśle...

po cholere chcesz wyjasniac , pisac? To jest przeszlosc i niech tak pozostanie.Zamiast miotac sie , zadzwon do narzeczonego i powiedz mu , ze go kochasz i masz nadzieje, ze z wzajemnoscia .

Gość pomaranczlala
Lepiej nie ryzykuj, że się odnowi. Masz narzeczonego, to się go trzymaj.

Gość zenobiuszsiedemdziesiątysiódmy
tereferekukuruku