Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marttika

On chce wirtualnego seksu, zdjęć, filmow. Czy to jest ok. Mam wątpliwości

Polecane posty

Gość marttika

Witajcie, otóż poznalam mojego chlopaka przez internet, pisalismy do siebie miesiac, a nasępnie postanowiliśmy sie spotkać. Spotkaliśmy się dopiero 3 razy, na spotkaniu byl bardzo miły, uprzejmy i nadal tak jest jak ze mna pisze, jednak jego prośby bardzo mnie zdziwily. Ponieważ dzieli nas od siebie spora odleglosc, on stwierdzil że powinnam mu przyslac swoje polnagie zdjecia, filmiki i opowiadać historie erotyczne, poniewaz przez ta odległość mu tego brakuje. Gdy zrobiłam mu o to awanturę to stwierdził, że po co miałby się u mnie starać jak się stara, skoro mógłby mieć to samo w burdelu jakby chciał, a tam zrobiłyby dla niego wszystko na co miałby ochotę, ale nie pójdzie i nigdy by nie poszedł bo zależy mu przede wszystkim na mnie. Poza tym myśli o mnie poważnie. Uważa, że opowieści erotyczne to tylko niegroźne fantazje i żebym się nie przejmowala. Ja ndy nie snułam opowieści erotycznych. Bardzo chciał żebym mu ufała. Tylko przez to ja trochę to zaufanie straciłam i ciężko mi uwierzyć w jego dobre intencje co do mnie. Co o tym sądzicie? Czy przesadzam?

Gość chyba sie z tym pospieszył
jakbyście sie znali kilka miesiecy i spotkali sie np. kilkanaście razy no to ok, ale po 3 spotkaniach to troche za szybko. a no i filmy to tez za duzo, zdjecia wbikini by jeszcze jakos uszły, ale nie jakies filmy

Gość Marttika
Własnie wydawało mi się to dosyć dziwne, że po tak krótkiej znajomości on wyskakuje z takim czymś, wydaje mi się ze najpierw powinno się dobrze poznać daną osobę

Gość bla bla i już
A później twoje zdjęcia i flimy zamieści w internecie. Nie bądź naiwna...

Gość dobre dobre dobre dobre
a ty masz pojecie ile kasy on by musial zabulic prostytutce za takie akcje jak te co chce od ciebie ?