Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwudziestkaaa

Do lata -4 kg --> Zapraszam :)

Polecane posty

Gość Dwudziestkaaa

Ktoś ze mną ? Planuję do lata zmienić swój wygląd, schudnąć tak max 4 kg, pozbyć się cellulitisu, wyrobić brzuszek i pośladki, wyszczuplić nogi, no i ogólnie lepiej się czuć z samą sobą :) Mam 20 lat, i 162 wzrostu :)

Gość raszpura
4kg to nawet nie bedzie widac roznicy

Jak zaczniesz się zdrowo odżywiać, jeść regularnie 5 posiłków dziennie i będziesz ćwiczyć to do lata możesz schudnać nawet 20kg.

Gość szaaraiaaaaa
a po co 20 jak ona ma tylko 4 do zrzucenia

Gość zuuska90
Też mam tyle do zrzucenia, ale od kilku miesięcy nie mogę wytrzymać na żadnej diecie,a ćwiczyć mi się nie chce. Na jaką diete zamierzasz przejść?

Gość Dwudziestkaaa
hm.. ja akurat już jestem chuda, więc u mnie to będzie widać. A po za tym bardziej zależy mi na poprawie sylwetki. Chcę postawić głównie na ćwiczenia, od soboty byłam już 2 razy na basenie, jakaś lekka gimnastyka do tego, dzisiaj wybieram się na fitness. Jak się zima skończy to na pewno rower, i może czasem bieganie. Z racji pogody to chcę zacząć skakać na skakance, i czasem może lodowisko :) Co do diety, to może trochę mniej, i zdrowiej :) Wiem, że w dwa tygodnie nawet bym mogła schudnąć, ale nie chcę efektu jojo.. No i nie zależy mi na tym żeby się katować, czy męczyć na głodzie, kiedyś to przerabiałam, i potem jest z tego więcej problemów niż pożytku ;/

Gość Dwudziestkaaa
Witajcie :) Wczoraj byłam na areobiku, niby tylko godzinę, ale taki wycisk nam babka dała,że masakra. Pierwszy raz na czymś takim byłam, ale jestem zadowolona :) Dzisiaj mam straszne zakwasy, ale to dobry znak :)

Gość 22-ka;)
i jak, nadal zdążasz do celu? chętnie bym sie przyłączyła:) moim jest zrzucenie 4kg do maja:)

Gość mnvhjgfx
jak zwykle zapal zniknal a po autorce tylko topik sie ostal hihi