Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurytka

Fryzury intymne

Polecane posty

Gość neurytka

Panowie- jakie fryzury intymne preferujecie u Pań? Panie, w jakich Wam jest najwygodniej?

Gość kukuk
Najpiękniejszą fryzurkę nazywam "natura" .Rzygać się chce na widok tych pasków i innych cudeniek na ci...pie,ale małolat zobaczy włosy i mdleje,dlatego wymyślajcie ...Ogolcie sobie łby będzie też podniecająco.

Gość łoki toki
kukuk - widać u ciebie polot i finezje, rzygać się chce od takich palantów. Fryzurki są fajne - na zero, z paseczkiem, albo V, ostatnio było przez miesiąc 100% natura - fajna zabawa, podniecające, a potem znowu na zero ;)

A co oni maja do gadania golę jak chce i jak mi wygodnie.

Gość może ktoś ..
Was pojebało już do reszty z tym goleniem.Cudują i nie wiedzą co mają zrobić z tym swoim zacofanym myśleniem.

Najbardziej podoba mi się tak, jak miała aktorka w ''Córach szczęścia''. Tylko moze trochę równiej.;)

Gość neurytka
Panuje pogląd, że faceci, którzy lubią gdy partnerka ma zero są niedojrzali. Ja też spotkałam się z facetem, który nie lubi na zero, bo chce być z kobietą a nie dzieckiem. Ale to kwestia gustu przecież. Zwolenniczki pasków itp (na wzgórku)- czy krocze depilujecie na zero?

Juz przestańcie z tymi porównaniami do dzieci.:O Mozna nie lubić wygolonego łona, ale po co bredzić o podobieństwie do dzieci i niedojrzałości?:O

Tak. Jak sobie robię pasek, pozbywam się reszty niepotrzebnych włosków.

Gość tigmhghh
Bo wygolona posiadaczka bułki wyglada jak 10 latka.

Gość tigmhghh
Mylisz się cipka dorosłej kobiety wygolonej na 0 która ma cipke typu bułka wyglada jak cipka dziecka, jest to obrzydliwe i nie wiem jak kobiety mogą byc tak głupie by dosłownie chodować pedofilów. Facet który podnica się łysą krechą swojej kobiety nie odrzuci takich popedów na widok niemalże identyczny u dziecka. To moda na całkowitą depilacje prowadzi do takiej chorej sytuacji, inaczej sie ma gdy kobieta nie ma już całkiem schowanych warg sromowych.