Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyryry8778

walentynki dla samotnych

Polecane posty

Gość tyryry8778

pytanie do singli..czujecie się przygnębieni w ten dzień, czy macie to gdzieś? spędzacie go jakoś inaczej, czy traktujecie jak powszedni szary dzień..? ja w tym roku spędzę ten dzień pierwszy raz od 7 lat sama,to będzie dziwne.

Gość imitation of life
Dzień jak co dzień. Nie przywiązuje uwagi do takich "specjalnych" dni.

Gość tyryry8778
pytanie było skierowane do osób samotnych, ale cieszę się Twoim szczęściem.

Gość dziaddek
no to bedzie hooyowy dzien :(

Gość migoteczka_mala
ja tez zjem pudlo czekolady, wypije butelke wina, obejrze moulin rouge jak w zeszlym roku i ten jeden wieczor pozwole sobie na wyobrazanie pieknych scenariuszy zycia z eks chlopakiem..a 15 lutego znowu kamienna twarz i zero sentymentow :D!

Gość Vioo
opcja z winem i ptasim mleczkiem brzmi kusząco, dobry film to idealne dopełnienie takiego wieczoru :D ja planuje mamma mia, zawsze strasznie poprawia mi humor, polecam!

Gość czy to jakies fatum czy jak?
smutno poniewaz nie wiem jak to jest miec kogos, nigdy nie dostalam walentynki i temu mi smutno

Gość co prawda jestem w związku
ale ten dzień spędzamy osobno, a nawet jesli bylibysmy razemw tym dniu, to byłby to dzień jak każdy nie daj się , ktoś wymyslił to świeto, żeby nabijac kasę jak bedziesz z kimś każdy dzień będzie cudowny kiedyś tez byłam sama - nie panikowałam :) podobno 15 lutego jest dzień singla, czy pary sie tym przejmują ? a 20 lutego jest miedzynarodowy dzien palacych fajnke, tez zamierzasz sie czuć dyskryminowany ?? no chyba ze palisz :) głowa do góry