Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fq3g3qgt4wyh

tekst szlachcianki

Polecane posty

Gość fq3g3qgt4wyh

A przepraszam czy twoje dziecko seks uprawia ze musi miec firmowe majtki na sobie? to byl cytat z tematu o majtkach? szlachcianko ty przed sazdym seksem musisz miec nowe majtki? uzywane sie nie nadają???

Gość mialam ją za mądrzejszą...
niezle

Gość domyślam się, że
ale o co kaman ??

Cos ty. To bylo w odniesieniu do osoby ktora bronila tych zasikanych poprutych majtek piszac, ze sa markowe. Dlaego zapytalam czy jej dziecko uprawia seks ze musi miec firmowe majtki - no bo rozumiem ze broniac uzywanych liczy sie dla niej tylko marka majtek. Nie wiem co cie az tak oburzylo w mojej wypowiedzi. A poza tym w odpowiedzi na pytanie: Nie zakladam nowych majtek przed kazdym seksem ale jednak statam sie aby byly "te lepsze" niz te bawelniane ktoych uzywam gdy mam okres :P Tyle:)

Gość faqasza
Hahahaha! Ten tekst mnie rozlozyl. Czyli jak baba seksu nie uprawia to nosi zolte majciory a jak seks to "firmowe" :D Hahahahaah! Porzadne majtki nosi sie zawsze, niezaleznie od seksu. Ale dala plame baba.

Gość światowe kobiety mają majtki
W trakcie seksu. Dostałam na wieczorze panieńskim w prezencie od koleżanek majtki dla światowych kobiet-mają taką wstążeczkę,należy ja rozwiązać i wtedy majtki się otwierają i wyglądem przypominają pas do pończoch. I można spokojnie uprawiać w nich seks ;) ale raczej nie jest to produkt dla dzieci... w życiu bym nie założyła używanych majtek ani sobie ani dzieciom. Choć odzież używaną noszę. Ale bielizna to zupełnie inna bajka.

Gość niebieskie maki
przestancie i zacznijcie czytac ze zrozumieniem, bo jak na razie to wy dajecie plame:O

Gość faqasza
Czytamy ze zrozumieniem i porownanie, ktorego uzyla laska jest beznadziejne :D Chciala moze i dobrze ale wyszlo glupio..... :P To jest prawdopodobnie baba, ktora ma osobne ciuchy na codzien od te "niedzielne" :D

Gość goonies
alez niektore z was zabolalo to co napisala Szlachcianka o kupowaniu uzywanej bielizny:O celnie trafila wypominajac ze trzeba byc nie lada kretynką zeby łasic sie na używane zażółcone gacie :O flejowate mamuski z kafe, miejscie chociaz troche godnosci i przynajmniej dzieciom oszczędzcie żenady w postaci uzywnej bielizny:O

Istnieje dosc duza roznica pomiedzy noszeniem swoich starych majtek a cudzych.Niezaleznie od tego czy do seksu czy do sklepu.To zapewne sugerowala Szlachcianka.Niestety niektorzy maja taka obsesje na punkcie markochych rzeczy ze ani nie widza tej "subtelnej "roznicy ani nie potrafia czytac ze zrozumieniem.

Gość olk
faqasza własnie porządne majtki nosi się Zawsze a nie podarte ,żółte majciory gdzie były osrane i sie nie doprały.

Szlachcianka dobrze napisała. Skoro dla kogos nieważne jest, że majtki są brudne i używane, grunt, że firmowe, to ktos poza dzieckiem może te majtki jeszcze ogląda. :p

szlachcianka ma rację, lepiej kupić nowe bawełniane majtki za 4 zł niż kilka używanych z jakiejś sieciówki, które nazywane są przez niektóre "markowymi" :D:D:D

Gość Wy glupie baby nauczcie sie
czytać ze zrozumieniem szlachcianka miala racje tak ogolnie, ale ten tekst : przepraszam czy twoje dziecko seks uprawia ze musi miec firmowe majtki na sobie? jak sie ma do kupowania jakichkolwiek majtek dla dzieci ?????? dzieci ? seks ? bo firmowe majtki ?? glupie porownanie, zupelnie nietrafione

A czy ja w ogole twierdze ze dziecko uprawia seks??? Ja to odnioslam do laski ktora napisala ze tak tanio to ona firmowych nigdzie nie kipi wiec pytam po co dziecku firmowe majtki skoro nie nosi ich na widoku? Jakos niektorym z was ciezko przychodzi myslenie...:O Ale niewazne nie musicie mnie rozumiec mozecie swoim dzieciom nakipic i sto par poprutych zazolconych ale FIrmowych majtek aby zaszpanowac. Tylko gdzie dziecko ma szpanowac majtkami????? :O U doroslych te majty jeszcze czasem widac - np podczas seksu :P ale u dziecka??:O

jak będziecie się każdego czepiać za słówka to już za chwilę nikt tutaj na czarno nie będzie pisał. Bylo kilka osób ktore wlasni uciekly w ten sposob do pomaranczowych nickow,..

Gość co ma seks do jakichkolwiek ma
jtek u dzieci > szlachcianka weź sie juz nie osmieszaj, żaosniej wyszklaś niz ta babka z aukcji allegro

Gość omg.......
szlachcianka- stracilas w moich oczach, myslalam, ze jestes madrzejsza

Gość chce miec ladne oczka
nie wiem, czy sie smiac, czy plakac?

Gość AHA123456
masakra z tymi uzywanymi gaciami, same sobie zalozncie zołto-brazowe galoty, moze nawet jesli nie widac tych kolorkow to jednak zawsze 'coś' na nich zostanie ,nawet po wygotowaniu...ja bym sie brzydziła, generalnie proponuje kupic uzywany papier toaletowy markowy oczywiscie:)

Gość alino- co ile sie myjesz?
następna nie bardzo wie, co to czystosc

Gość szlachcianko, wiem, ze
tu jestes i odswiezam

Matko, sledzisz mnie??? Zalozylas temat z moim nikiem w tytule i teraz go dla mnie odswiezasz - niesamowita jestes :D