Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddddbfs

miłość

Polecane posty

Gość fddddbfs

Czy uważacie że jeśli człowiek zastanawia się czy kocha druga osobą to znaczy że to już nie jest miłosć? Bo przeciez chyba jakby się kochało to nawet na myśl by nie przeszły takie wątpliwości.. sama nie wiem co robić jestem załamana. Z chłopakiem jestem 6 lat.. wszystko ok biegal za mną ponad rok i płakał żebym z nim była. Wczoraj się trochę posprzeczaliśmy był pijany i kłóciliśy się i płakał aż.. zapytałam czy zastanawiał się kiedyś czy mnie kocha... powiedział że nie raz nad tym myślał :(

Gość fddddbfs
nikt nie odpowie ?

Gość one 11111
myśle że serce Ci odpowie najlepiej

Gość boksi
ja też się nad tym często zastanawiam, bo często mam dni, w których sama nie wiem co czuję, bo bliżej mi do pustki emocjonalnej niż miłości czy innych ciepłych uczuć. ale nie uważam, że to oznaka braku miłości, każdy ma chyba dni zwątpienia we własne uczucia ;)

Gość fddddbfs
Gdy Księżyc w pierwszej kwadrze wystawi swoją smutną facjatę nad górnośląskie kominy hut, owijam się szczelnie foliowymi torebkami z Biedronki i biegnę przed siebie w mrok, licząc na to że porwie mnie nagle w ramiona słodki Murzyn z białymi zębami i wielkim przyrodzeniem :classic_cool:

Gość fddddbfs
no tak sa dni zwatpienia.. ale ja mimo tego nigdy nie zastanawialm się nad tym czy go jeszcze kocham.. bo tak jest..i na myśl mi nie przyszło nawet żeby nad tym myśleć