Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

asięwyebauem!

Polecane posty

pojechałem dziś po lodzie normalnie niczym Jewgienij Pluszczenko, tylko potrójnego axla brakowało, za to był piękny pół-piruet, część salta w tył i lądowanie z telemarkiem sędziowie dali noty od 17,5 do 19 tylko teraz dupa boli :O

Gość ...no to miales.....
......piekny sen........ a ze po przebudzeniu du***a boli....... siegnij pamiecia moze se cos przypomnisz.... :-)

fajna szklana co?:classic_cool:🖐️ Ja dziś kilku kamikadze na rowerach widziałam to sie nazywa hardcore:D

Gość może ktoś ..
ci dupę zerżnął,a ty myślałeś,że fruwasz w obłokach deklu.Dajesz często ? Może bym się skusił,ale powinieneś dobrze ją podmyć,kup do tego dużo łoju bo mam grubego.

tłumaczę kretynowi jednemu z drugim - wypierrdoliłem się na oblodzonym chodniku, a to że lubicie jak się was w kakao jedzie wielkim pytongiem nie interesuje mnie nawet odrobinę i zachowajcie swoje fantazje i marzenia dla siebie V, ja się sam zastanawiałem nad wydobyciem z garażu mojego bicykla, ale że najpierw musiałbym mu zrobić mały przegląd pozimowy, to mi się odechciało :)

Doktore niektórzy się nie potłukli a mają problem z wyrażaniem porannych myśli :classic_cool:

Gość może ktoś ..
a to widać w ten durny łeb się pierdolnełeś i cię pojebało na maksa,że bzdury wypisujesz .Można to zrozumieć z pogiętym powinno się ostrożnie.Taka kaleka nie dość umysłowa to i fizyczna.

Gość może ktoś ..
Idź do ginekologa to ci w dupala włoży tampon przeciwbólowy poczujesz błogie wypełnienie :)

Gość może ktoś ..
a ty jesteś doktor chyba od leczenia takich debili jak ty sam.Trójnożny doktorku,a gdzie ta trzecia noga ci wyrosła na bańce chyba.

Gość może ktoś ..
Doktor trzynogi tak się zwiesz debilu nie ja.Dość znany jesteś expert na kaffe.Nie zastanawiałeś się na ile jesteś durny czy jeszcze nikt tobie tego nie podpowiedział.

jednak ludzie jeszcze potrafią mnie głębią swojego skretynienia zaskoczyć, a już myślałem, że widziałem wszystko :O

Doktor Drejfus jednak ludzie jeszcze potrafią mnie głębią swojego skretynienia zaskoczyć, a już myślałem, że widziałem wszystko xxx jest to swoistego rodzaju sposób na wykerowanie siebie :classic_cool: Musisz byc tak okrutny?:O:D:D:D

Gość może ktoś ..
dawaj dalej do tematu fajtłapo życiowa.Takich przygłupów wszystko dziwi ... Matka chyba do dzisiaj żałuje,że cię urodziła.

Opowiadaj, Alicju, ładnie prosiemy! :classic_cool: