Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkemwjfjm

olał mnie bo jestem za gruba:/

Polecane posty

Gość fkemwjfjm

ech

Gość lubi fat-pissing
zboczeniec też człowiek

zalezy , jak na to spojrzysz , tak sie bedziesz czula .Jak rzeczywiscie jestes zbyt pulchna , mozesz wziac to do serca i postarac sie schudnac. Jesli jestes normalna wagowo, a on szukal patyczaka , to olej faceta i poczekaj na innego.Nie wszyscy lubia anorektyczki . A jak Ci dobrze ze soba i swoja waga , to poslij wszystkich w diably i zjedz na poprawe humoru puchar lodow czekoladowych .Smacznego !!!!!

Gość fkemwjfjm
mam 58 kilo:o przy 163 serio jestem tak oblesnie tlusta ze facet nie chce mnie znac?

kochana -wymarzona waga .Jak byl to powod , ktory go zniechecil, to jest glupiiiiiiiiiiiii. Pedz po lody czekoladowe, albo moje truskawkowe . Chetnie z Toba zjem je . Nie martw sie .Glupich nie sieja , sami sie rodza .

Gość fkemwjfjm
nie jem lodow :o

Gość rżygu=krówka
zabaletuj ;) 🌻

Gość geje tylko lubia
chudzielce

rozumiem , ale nie wiesz co tracisz :-D Z deserow sa najmniej kaloryczne i bardzoooooo zdrowe. Usmiechnij sie Kobieto.

Gość 43feef433
ja jak tylko przytyję parę kilo to już mi popularność spada :P dla facetów to jest powod. nie ma co ukrywac. chyba, że bardzo się zakocha. wtedy waga mu nie przeszkadza.

Gość fkemwjfjm
nie chce:( odchudze sie moze ktos mnie zechce skoro teraz nalezy miec do kazdego wzrostu 50 kilo

Gość fkemwjfjm
43? ile wazysz? i wzrost

a ja mysle, ze nie waga byla u Ciebie problemem .Nie masz poczucia humoru, wydajesz sie smutasem . Chcialam Cie troche rozruszac , a Ty jestes taka nieobiektywna :-D Dla jakiegos gnojka chcesz sie zaglodzic? Niepojete dla mnie . No nic tu po mnie .

Gość fkemwjfjm
nie wiem ale jakos nie mam specjalnego powodzenia nigdy nie mialam zawsze bylam pulchniejsza faceci mnie nie podrywaja nie umawiaja sie ze mna mam 28 lat

Gość 43feef433
51 kg przy 169cm. noszę 34/36. ale nie odchudzaj sięprzesadnie. ja prawie kiedyś w anoreksję wpadłam w liceum. :/ tak się przejęłam. dużo daje jedzenie warzyw i gotowanego mięsa typu kurczak, indyk. jak jem "warzywa na patelnię" plus mięso gotowane lub nawet smażone i jajka to chudnę. staram się jeść mało chleba i mało sosów bo od tego się tyje. ale znowuz moja koleżanka waży 61 przy 169cm a i tak ma duże powodzenie. za to nadrabia eleganckim seksownym ubraniem, makijażem i włosami.

Gość tra tatata
"A jak Ci dobrze ze soba i swoja waga , to poslij wszystkich w diably i zjedz na poprawe humoru puchar lodow czekoladowych .Smacznego !!!!!" Taaa żeby ważyła więcej. Obżarstwo niczego nie załatwi a będzie tylko gorzej bo od takiego właśnie myślenia zaczyna się póżniej większy problem z nadwagą, chociaż autorka jeszcze wydaje mi się że mieści się w normie, no ale pisze tak na przyszłość.

Gość fkemwjfjm
ja niestety za bardzo lubie slodycze i to mnie gubi:/kiedys chorowalam na bulimie i czasem mam napady ciezko mi byc chuda:/

Gość geje tylko lubia
wy jestescie wszyscy pojebani z ta wasza mania na super wyglad !!! do tej wytej Twoja kolezanka z wzrostem 169 i 61 kilo nic nie musi nadrabiac bo jest normalna kobieta i napewno nie ma powodzenia tylko dlatego ze nadrabia seksownym ubraniem!

kobiety poszalalyscie .Puchar lodow czekoladowych zawazy na wadze ? Od czasu do czasu ? No szalone jestescie -szkoda gadac .Lepiej byc zmierzlym i nieszcezsliwym .Nic dziwnego, ze faceci uciekaja od was , gdzie pieprz rosnie .Smutasy .

Gość fkemwjfjm
ale musisz byc laska z tym wzrostem i waga;/ a ja taki pulpecik

Gość fkemwjfjm
:

moim zdaniem jestess normalna ani za chyda ani za gruba

Gość fkemwjfjm
ale widze ze moje chude kolezanki pierwsze mialy chlopakow i mezow to nie prawda ze mezczyzni lubia troche cialka oni wlasnie chca takich dziewczyn 170 i 50 kilo a nie pulpetow

Gość fkemwjfjm
/

Gość ciekawa jestem////
masz 28 lat a piszesz jak 16 latka

Gość marzyciellkaaaaa
ja mam 170 i ważę 66 kg i nigdy nie narzekałam na brak powodzenia. Teraz mam chłopaka od 2 lat, także nie daję się już podrywać :P Mam trochę mięśni (napewno więcej niż przeciętna kobieta w PL) i ładne kobiece kształty. Z tym, że może bardziej chodzi nie o wagę, a o usposobienie, ja się dużo uśmiecham, a Ty autorko?

Gość marzyciellkaaaaa
Poza tym skąd wiesz, że olał Cię właśnie z tego powodu? Tak Ci powiedział? Czy może najłatwiej zwalić winę na wagę?

Gość fererooo
a autorka wypowiada sie na poziomie srednio inteligentnej 15 latki wiec nic dziwnego ze facet ją olał

Gość fkemwjfjm
Powiedzial ze myslal ze jestem szczuplejsza