Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola9000000

co z chłopakiem

Polecane posty

Gość ola9000000

A wiec tak poznalam chlopaka spotykamy sie bez zobowiazan kochamy sie dosc czesto, dobrze mi jest przy nim i z nim. tylko problem jest taki ze strasznie szybko dochodzi za kazdym razem trwa to moze z 3 minuty chcialabym zeby to trwalo dluzej jest na to jakis sposob glupio mi jakos mu o tym powiedziec. Myslalam o gumkach przedluzajacych stosunek ale nie wiemczy to dziala

Same gumki raczej niewiele pomogą. Myślę, że powinnaś z nim porozmawiać - ale nie w tonie wyrzutu. Powiedz coś takiego, że twoim zdaniem byłoby fajnie, gdyby wasze stosunki mogły trwać dłużej. Jeśli on to zaakceptuje, to powinien nad tym popracować, poćwiczyć. Pewne wskazówki możecie znaleźć korzystając z internetu, a jeśli to nic nie da, warto by skontaktować się z seksuologiem (ale to raczej dopiero, kiedy wasz związek wejdzie na wyższy etap, a nie taki "bez zobowiązań"

Gość ola9000000
on sam powinien wiedziec ze takie krotkie stosunki nie bardzo mi odpowiadaja spróbuje mu o tym jakos delikatnie powidziec ale sadze ze nic to raczej nie da. Wyzszy etap hmm raczej o tym mowy nie ma bo on nie chce zwiazku ...

Gość jkljio
A potem się faceci dziwią, że ona chce raz na miesiąc.

Gość ola9000000
hahahahha dokaldnie :D

Jeśli dopiero go poznałas, jest szansa, ze się póżniej przedłuzy.

Nie mogę tego pojąć...? 3 minuty? Jeszcze mi się nie zdążyło krócej niż kwadrans. I to musiałem się skupić, żeby tak szybko dojść. Trening chłopaki. Jak sobie trzepiecie to nie do końca ale tuż przed metą STOP! Ochłonąć chwilę, jazda i znów... STOP!

Gość Jest prosty sposób
Facet musi sobie zwalić przed spotkaniem z tobą i będzie mógł dłużej.

,,Nie mogę tego pojąć...? 3 minuty? Jeszcze mi się nie zdążyło krócej niż kwadrans.'' Nigdy w życiu?