Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturez

moje fetysze,boże jaką mam na to ochotę

Polecane posty

Gość maturez

Pytanie do pań. Otóż mam 30 lat i kilka co prawda zrealizowanych lecz od dawna nie praktykowanych fetyszy,mianowicie: -stópki - kocham je lizać i wąchać -tyłeczek - a dokładniej dziureczka ,mógłbym się nią zabawiać językiem bez końca , to chyba mój największy fetysz -sex analny -pissing - ale tylko w moją stronę Te kilka rzeczy jest dla mnie tak silnymi fetyszami że na samą myśl przechodzą mnie ciarki. Na szczęście było mi dane spróbować tego wszystkiego niejednokrotnie w życiu i z uśmiechem na ustach wspominam te chwile. Jednakże od kilku lat jestem żonaty i o takich eksperymentach mogę co najwyżej pomarzyć. Pewnie za chwilę wiele osób stwierdzi że jestem nienormalny ale każdy ma prawo do swojego zdania i swoich marzeń.Ile bym dał żeby przeżyć jeszcze chociaż kilka takich chwil. Co panie sądzą na temat takich zabaw?? A może jakaś pani byłaby zainteresowana:) w razie czego : maturez123@gmail.com (pomorskie)

Gość errata dla ujednolicenia tekst
PytaNKO do pań. Otóż mam 30 latEK i kilka co prawda zrealizowanych lecz od dawna nie praktykowanych fetyszy,mianowicie: -stópki - kocham je lizać i wąchać -tyłeczek - a dokładniej dziureczka ,mógłbym się nią zabawiać języCZKIEM bez końca , to chyba mój największy fetyszEK -sex analny -pissing - ale tylko w moją stronę Te kilka rzeczy jest dla mnie tak silnymi fetyszami że na samą myśl przechodzą mnie ciarECZKI. Na szczęście było mi dane spróbować tego wszystkiego niejednokrotnie w życiu i z uśmiechem na ustECZKACH wspominam te chwile. Jednakże od kilku lat jestem żonaty i o takich eksperymentach mogę co najwyżej pomarzyć. Pewnie za chwilę wiele osób stwierdzi że jestem nienormalny ale każdy ma prawo do swojego zdania i swoich marzeń.Ile bym dał żeby przeżyć jeszcze chociaż kilka takich chwil. Co panie sądzą na temat takich zabaw?? A może jakaś pani byłaby zainteresowana w razie czego : maturez123@gmail.com (pomorskie)