Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Obywatelko, obywatelu. I tak wystarczyło samo "obywatelu".Proszę się wpisać.

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Jesteś homofobem czy nie?:( Jeśli o mnie chodzi to nie jestem.:( Czyli: nie mam nic przeciwko parom homoseksualnym, nic przeciwko żeby adoptowały takie pary dzieci, żeby całowały się na ulicach.:( Czyli żeby miały te same prawa i obowiązki co pary heteroseksualne.:( Proszę bez wyzwisk. Bez wyrażanie opinii, że to mogą, a tego nie mogą.:( Jednoznaczną odpowiedź poproszę.:(

Gość killerow 2
jak dla mnie mogą se nawet wzajemnie obciagać byle nie robile tego na ulicach

Gość ludzki przedmiot
Killerow 2 prosiłem bez tego typu wpisów.:( Czyli jesteś homofobem czy nie jesteś?:( Mnie by nie przeszkadzało jakby 2 panów całowało sobie moszny na ulicy.:(

Gość małpka w małpce-matrioszka
Nie mam nic przeciwko żydom, murzynom, parom homoseksualnym, niech całują się na ulicach, bazarach, przystankach autobusowych, w zaspach śnieżnych. Co do adopcji dzieci przez pary homoseksualne to tu mam pewne obiekcje. Należy bowiem zastanowić się nad skutkami takich działań.

Gość ludzki przedmiot
Alicja przekonałem się tylko że moderatorzy są tu do dupy.:( Nie wiem co się działo na topiku bo został usunięty.:( A Ty Ala chyba trochę jesteś homofobem?:(

Gość ludzki przedmiot
Małpka czyli masz homofobiczne zapędy.:( Współczuję.:(

Ludzki ciągniesz ten temat , a za chwile ogon podkulisz i zwiewasz , zamiast uczestniczyc w dyskusji. Racz zauwazyc ze kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat... Dla mnie prosta sprawa ,natura nas tak stworzyla zeby dziecko czerpalo przyklady i z ojca i matki ... Ale nic nie mam do malzenstw homo.

Gość małpka w czerwonej czapeczce
Nie, nie mam krótkowzroczny przedmiocie. I albo mnie teraz publicznie przeprosisz, albo się obrażę na Ciebie.

Gość ludzki przedmiot
Żona cieszę się że nie masz nic przeciwko.:( Małpka przepraszam.:( Miał być znak zapytania, a nie stwierdzenie.:( Czyli też nie jesteś homofobem.:(

Gość ludzki przedmiot
Ala zapytałem tylko.:( A wydawało mi się że jesteś, bo lubisz Doktora Drejfusa który jest homofobem. Bo lubisz prawda?:(

Gość ludzki przedmiot
No słucham Ala. Zadajesz się z nim?:(

Para hetero może sobie dziecko zrobić, tak skonstruowała nas natura. A poprawianie natury jest błędem. Jestem przeciw adopcji, reszta mnie gówno obchodzi.

Ludzki Ty szukasz dziury w całym , sam sobie wyszukujesz problemy...zamiast zyc pełnią życia ,poszukac sobie partnerki /partnera zyciowego (do spełniania fantazji) skamlesz i placzesz na forum.

Gość ludzki przedmiot
Czyli Androgen jakby nie było jesteś homofobem.:( Ala i nie przeszkadzają Ci poglądy które ma Doktor Drejfus? Przechodzisz obok?:(

Gość ludzki przedmiot
Przez homofobów nie mogę żyć pełnią życia, przez kretynów w rządzie, którzy próbują być panami życia i mówić co wolno, a co nie wolno.:( Przez agresywnych ludzi co to pozwala to, ale tego już nie, bo niby wbrew naturze świata itd.:( Płakłę.:(

Gość ludzki przedmiot
I to Ty poprawiasz naturę Androgen, bo jakbyś nie wiedział w naturze właśnie występuje homoseksualizm, więc zaakceptuj giermek i wypieprzaj siano wymienić. Zdenerwowałeś mnie gnido.

a co Ty chcesz zwiazku z facetem i adoptowac dziecko ? Chrzanisz glupoty , sam sobie narzucasz pęta ,fakt mamy takie a nie inne prawo...ale do spełniania fantazji erotycznych to nie potrzebujesz pozwolenia ,wystarczy zmienic podejscie do zycia i poszukac na odpowiednich portalach . Ale TY (CHYBA ) zakładasz z góry jestem przegrany ,za niski , nikt mnie nie pokocha , dobrze mysle?

ludzki przedmiot Czyli Androgen jakby nie było jesteś homofobem. xxx a nawet jesli to jest to jakaś ujma?:classic_cool: napewno nie dla homofoba:P

Gość ludzki przedmiot
Żona źle myślisz. V domyślam się. Ty jesteś dumnym homogenizowanym serem pewnie. Ala to odpowiem za Ciebie.:( przedmiot nie wtrącam się w jego poglądy.:( Odpowiadam Ala.:( Koniec naszej znajomości Ala w takim razie. Albo on, albo ja.

Gość małpka czystej wyborowej
A czy ty przedmiocie wiesz, że nienawiść do homofobów to taka sama nienawiść jak ta do homoseksualistów? Czy wyłożyć Ci to jaśniej może? Czy może ręcznie Ci to przybliżyć(zbić)?

Gość ludzki przedmiot
Małpka ten sam mechanizm, ale nie to samo.

Gość ludzki przedmiot
Żona no i dobrze. Żegnam.

Gość ludzki przedmiot
A Ty Alicja tchórzysz ustosunkować się?!

Gość ludzki przedmiot
Ala koniec z naszą znajomością.:( Nigdy się nie zrozumiemy więc bez sensu.:( Powodzenia i do widzenia.:( Już nigdy nie odezwę się do Ciebie i proszę żebyś też mnie nie zaczepiała. Dziękuję.:( Chcę cierpieć w samotności. Jeżeli nie widzisz nic złego w homofobiźmie to smutne.:( Nie chcę was wszystkich znać.:( Uciekam stąd i to biegiem. Będę biegł najdłużej jak dam radę.:( Smutek mnie przepełnia, ciężko, ale podniosę się.:( Mam taką nadzieję.:(