Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Obywatelko, obywatelu. I tak wystarczyło samo "obywatelu".Proszę się wpisać.

Polecane posty

Gość małpka na dachu
Nienawiść to nienawiść. Żegnam Cię przedmiocie, nie płacz za mną, bo to nic nie da.

Gość ludzki przedmiot
Małpka może nie będę, a może będę płakał. Zobaczę jak mi się zechce. Żegnam.:(

A jak facet brzydzi sie pedalami, ale za to mu staje na widok dwoch lizacych sie kobiet, to jest homofobem, czy nie? I Bo ja to chyba nawet jestem homofilem :D

Gość małpka na fortepian
Każę Ci nie płakać🖐️

Gość ludzki przedmiot
Kochana Nei.:( Zobacz Nei jak mnie poturbowali.:( Naucz "ich" mądrości.:( Małpka im bardziej będziesz kazać tym trudniej.:( Uciekam leczyć rany.:( Do zabliźnienia.:( 😭

Uciekam leczyć rany. xx wyliżesz się:classic_cool:

Czesc Ludzik, chcesz sie przytulic do cyca I wylizac rany? I Jak bedziesz mial kiedys mozliwosc obejrz sobie film - "Od poczatku do konca" (Portug. "Do comecao ao Fim). Mysle, ze powinien ci sie spodobac.

Gość ludzki przedmiot
Co za obciachowe kobiety.:( jestem w nieutulonym żalu,ze prysło marzenie o prawdziwych kobietach

ludzki przedmiot Co za obciachowe kobiety. jestem w nieutulonym żalu,ze prysło marzenie o prawdziwych kobietach xx jak rozmawiam z kalesonami to wybacz kobiecość ze mnie ulatuje :O

Gość ludzki przedmiot
v34--przecież uwielbiacie takich mamejowatych facetów :D

ludzki przedmiot v34--przecież uwielbiacie takich mamejowatych facetów xxx nie generalizuj :P

W naturze występuje homoseksualizm, ale nie występuje w takich parach prokreacja. Więc pozwól ludzki, że zostanę przy swoich poglądach :-)

Ale seks nie służy tylko prokreacji. Seks, jako przyjemność, służy umacnianiu wieżow społecznych między ludźmi. A patrząc wstecz na to, co pokazuje historia, to może lepiej dla świata i ludzkości by było, gdyby faceci między sobą się pieprzyli i rozladowywali swoją agresję i nadmiar energii w ten sposób, a nie wszczynali wojny i gwałcili potem wszystko, co nie zdążyło uciec. I Wydaje mi się, że to by się mogło sprawdzić w średniowieczu, ale i dziś też by nie było głupim pomysłem. i Umacniajcię, panowie, więzi między sobą! Geje wojen nie wszczynaja!

Umacniajcię, panowie, więzi między sobą! Geje wojen nie wszczynaja! xxx skąd to wiesz?:classic_cool:

Z czysto biologicznego punktu widzenia następstwem seksu jest zachowanie gatunku. I to jest podstawowy cel jaki mamy, przekazujemy swoje geny. Reszta jest jedynie dodatkiem. A rozrost zjawiska homoseksualizmu na zbyt dużą skalę doprowadziłby do katastrofy i upadku społeczeństwa. Wyobrażasz sobie spadek liczby urodzin np o 20%? Europa już cierpi. Za 20 lat zaleje nas emigracja z Chin. A jak w Chinach udział homoseksualizmu zwiększy się znacznie to i u nich zacznie spadać liczba ludności. Ile tak ludzkość pociągnie? 300, 400 lat?

A ilu znasz z historii przywódców, generałów etc. którzy byli zdeklarowanymi gejami? Taki Hitler, Stalin czy Mao problem homoseksualizmu leczyli wyrokami śmierci. Owszem, jak się pogrzebie dobrze w historii, to się doszuka paru homoseksualnych królow, prezydentów itp. ale ci akurat za bardzo do rzezi się nie przyczyniali. No chyba, ze słyszałas o jakimś geju który swoimi umiejętnościami militarno-strategicznymi podbił świat?

wszystkim Nie przejmuj się Andro. Zrobi się tak jak z tymi pingwinami: Konieczność zapewnienia kontynuacji gatunku to motyw, jaki przyświeca opiekunom dwóch afrykańskich pingwinów w torontońskim Zoo Mowa jest o decyzji o rozłączeniu dwóch homoseksualnych pingwinów i połączeniu ich z samicami, aby mogły narodzić się młode. Pingwiny - 10-letniego Pedro i 20-letniego Buddyego - przywieziono w tym roku do Toronto z Pittsburghu wraz z parą samic. Jednakże zamiast zainteresować się samicami, pingwiny związały się blisko ze sobą. Obecnie opiekunowie w Zoo mówią, że pingwiny zachowują się w stosunku do siebie w taki sposób jakby wabiły samice i odbywają gody. Torontońskie Zoo zapowiedziało, że zmuszone będzie rozdzielić pingwiny już w tym tygodniu. Samice chodzą za samcami, więc może uda się spowodować, że samce się nimi zainteresują, mówi Tom Mason, nadzorca działu ptactwa Toronto Zoo. Gatunek afrykańskich pingwinów jest na granicy wyginięcia. Dlatego tak ważne jest, aby rozmnożyć torontońskie pingwiny. W latach 1990. żyło na wolności 225.000 afrykańskich pingwinów. Dzisiaj jest ich niecałe 60.000 i ich populacja nadal się zmniejsza wraz ze zmianą prądów oceanicznych, co powoduje oddalanie się pożywienia nadającego się do spożycia dla pingwinów afrykańskich. Prognozy są bardzo pesymistyczne. Gatunkowi grozi wymarcie do końca tego stulecia. Dlatego w Population Management Center w Chicago trwają wysiłki, aby każdego żyjącego w Zoo pingwina afrykańskiego za wszelką cenę wykorzystać do rozrodu. Spośród zwierząt w ogrodach zoologicznych, pingwiny są szczególnie trudne do rozmnażania. Gdyby Pedro i Buddy były bizonami, pobrano by ich spermę i użyto by jej do sztucznego zapłodnienia samicy. Nie jest to jednak możliwe w przypadku pingwinów. Badania wykazały, że pingwiny często przejawiają skłonności homoseksualne, ale najczęście ich orientacja w kierunku tej samej płci trwa nie dłużej niż parę lat. Inne podobne pary w końcu się rozstawały, kiedy jeden z partnerów zaczynał się interesować samicą. Pedro i Buddy zostaną rozdzielone tylko na krótki czas, aby mogły zapłodnić swoje partnerki samice. Po złożeniu przez nią jaj i wysiedzeniu małego pingwinka, oba zakochane pingwiny płci męskiej będą mogły znowu się połączyć, jeśli będą tego chciały. Sprawa pingwinów-gejów z torontońskiego Zoo obiegła cały świat.

[zgłoś do usunięcia] nei_nei A ilu znasz z historii przywódców, generałów etc. którzy byli zdeklarowanymi gejami? Taki Hitler, Stalin czy Mao problem homoseksualizmu leczyli wyrokami śmierci. xxx Ci to nawet nie wiadomo czy byli hetero :classic_cool:

Andro, a powiedz mi, reagujesz takim samym niesmakiem na widok dwóch gejow co na widok dwóch pieszczacych się kobiet?

[zgłoś do usunięcia] Alicja w krainie czarow A pingwin cesarski(samiec)wysiaduje jaja przez 65 dni,to jest dopiero coś xx sie nazywa równouprawnienie :D:D:D