Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Obywatelko, obywatelu. I tak wystarczyło samo "obywatelu".Proszę się wpisać.

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] nei_nei Andro, a powiedz mi, reagujesz takim samym niesmakiem na widok dwóch gejow co na widok dwóch pieszczacych się kobiet? 'xxx jestem homofobem bo dla mnie to równie niesmaczny widok :classic_cool:

Nie wiem co w tym nadzwyczajnego. :O mój ex wysiadywal swoje jajka przez pol życia :P :D

Nei, lesbijkami się podniecam, geje nie budzą we mnie żadnych emocji. :-) Nie patrzę na nich z obrzydzeniem. Każdy robi co lubi.

pół zycia?:D:D a reszte życia powierzał je tobie?:D:D:D

"A pingwin cesarski(samiec)wysiaduje jaja przez 65 dni,to jest dopiero coś" Mężczyzna gatunku homo sapiens z łatwością pobije go na głowę, jeśli tylko dać mu pilota od telewizora do prawej ręki i puszkę piwa do lewej. :classic_cool:

No pol życia je wysiadywał, pol życia nosił. Fakt, czasem miewalam z nimi bliski kontakt, ale na dłużej mi nigdy nie pożyczył :P

vieviór "A pingwin cesarski(samiec)wysiaduje jaja przez 65 dni,to jest dopiero coś" Mężczyzna gatunku homo sapiens z łatwością pobije go na głowę, jeśli tylko dać mu pilota od telewizora do prawej ręki i puszkę piwa do lewej. xxx zapewne tylko że jaj brak :O

Ostatnio Boczek mu jakąś prace załatwił, więc chyba się ruszył :-D

"zapewne tylko że jaj brak" Nie śmiem tu publicznie wnikać w defekty anatomiczne niektórych osobników. Mogę tylko powiedzieć, że jest mi przykro z tego powodu. :classic_cool:

vieviór "zapewne tylko że jaj brak" Nie śmiem tu publicznie wnikać w defekty anatomiczne niektórych osobników. Mogę tylko powiedzieć, że jest mi przykro z tego powodu. xx a sądziłam że to tym osobnikom powinno byc przykro :classic_cool: no cóż to się nazywa solidarnosc plemników :D:D:D

Obserwujcie wysokich! Jednym ze skuttkow ubocznych kastracji przed okresem dojrzewania jest wysoki wzrost! :D I A szym się wyróżniają starzy kastraci to nie wiem :( Może tylko tym, ze wysiaduja wydmuszki? :P

Gość ludzki przedmiot
Nei dziękuję za tytuł. Sprawdziłem i wiem że mi się spodoba. Ludzkie sprawy. Lubisz mieć sutki w moczu?:( Bó zakochałaś się we mnie?:( Androgen mądralo, a jak w parze heteroseksualnej obydwoje są bezpłodni to co wtedy? Twoje miejsce jest w oborze prostaku.:( Jednak wypuszczam Cię i nie chcę mieć z Tobą też nic do czynienia.

Gość ludzki przedmiot
Vieviór cześć i jak się cieszę że Ty nie jesteś homofobicznym głupkiem.:(

Gość ludzki przedmiot
PIOTREK Z LEŚNICZÓWKI to miło z Twojej strony.:(

Ludzki, słabość do ciebie mam. Mogłabym się przy tobie onanizować. I przyglądać się jak sam to robisz.

Gość ale jednak
jak ktoś nie toleruje zdania innych też jest homofobem.

Ludzki, lubię Cię za to, ze jesteś taki kulturalny. Jesteś przykładem dla wszystkich na kafe ;-)

Gość bursztynowy świerzop
Tak nie przepadam za pedałami. Szczególnie za autorem wątku.

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na tak zadane pytanie. Przede wszystkim odróżniam gejów od pedałów. Gejów znam kilku i nie mam absolutnie nic przeciwko nim. Pedała znam tylko jednego, ale często widzę to zjawisko w mediach. Mianowicie- agresywne, homoseksualne lobby, które wcale nie chce równości, tylko pcha się ,,na swiecznik''! Domaga sie dla siebie wiekszych praw, niz ma reszta społeczeństwa. Chce dla siebie szacunku, samemu nie szanując konserwatywnej części społeczeństwa, która na przykład nie zyczy sobie idąc z małym dzieckiem na spacer napotkać półnagich, obmacujacych i liżacych się facetów, ordynarnie zaczepiających heterosrksualnych przechodniów! Pedałów jest mniej niz gejów, za to są bardziej widoczni i bardzo szkodzą homoseksualnej części społeczeństwa.