Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ghjkgiui

Ale miałem koszmar senny !! masakra !!

Polecane posty

Gość ghjkgiui

Dzisiaj od nie pamiętnych czasów śnił mi się taki koszmar że obudziłem się przerażony i jeszcze godzinę po obudzeniu musiałem dochodzić do siebie. Byłem na jakiejś ulicy gdzie stał taki nie przyjemny typ z długimi kręconymi brązowymi włosami i sprzedawał on różne dziwne obrazy i zdjęcia między innymi zdjęcie na którym siedzi z jakimś dzieciakiem i łowią na wędki noworodków prosto z wózków do tego dzieciak na zdjęciu miał przerażoną minę a koleś był szczęśliwy i uśmiechnięty od ucha do ucha. Jakiś koleś zaczął mu zwracać uwagę co to jest i czemu takie coś sprzedaje a facet zaczął się wkurwiać przemienił się w jakąś taką ogromną ociekającą z krwi substancję i zaczął masakrować wszystkich dookoła, ja oczywiście zacząłem biec przed siebie ale nogi miałem jak z kamienia i ciężko robiło się krok ale się udało. Później ten facet mnie złapał i zabrał windą pod ziemię gdzie robiono ludziom różne straszne rzeczy typu obdzieranie żywcem ze skóry ( widok obłędny ), wypalanie gałek ocznych, ucinanie głów i zaszywanie ich psom ( masakra )..Facet przymocował mnie do łóżka na którym leżałem z laską która nie miała głowy ale mimo tego potrafiła gadać do mnie żebym jej pomógł bo ona już dłużej nie wytrzyma tego, pytałem się czego a ona nie gadała tylko przeraźliwie się darła. Później jakimś cudem znalazłem się na powierzchni i widziałem jak ten sam koleś który mnie tam zaciągnął namawia do zejścia pod ziemię jakiś dwóch doktorów którzy przyszli na imprezę wyszaleć się po pracy i wcześniej podał im jakieś dragi. Po chwili widział jak palą papierosy i powiedział "No ciśnienie wam już wróciło do normy możemy jechać" a oni uśmiechnięci zaczęli się zbiera, ja krzyczałem żeby tego nie robili ale oni udawali że mnie nie słyszą, w między czasie przewinęła się tam jakaś dziewczyna blondynka na krótko obcięta która dziwnie na mnie patrzyła, szedłem w jej stronę ale ona zaczęła się oddalać i zniknęła gdzieś w tłumie. Później poszedłem gdzieś i nagle znalazłem się w swoim domu a dokładnie w kuchni i widziałem jak przy stole siedzi moja mama z moim kuzynem i z moją koleżanką, opowiadają sobie i śmieją w najlepsze kompletnie ignorując moją obecność, mało tego jest to rok 1990 ja powinienem mieć wtedy 5 lat a mojej koleżanki nie powinno być jeszcze na świecie..Później się obudziłem cały zalany potem i godzinę musiałem dochodzić do siebie. Już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem taki straszy sen.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować