Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m55

uśmiecha się, przewraca się z brzuszka na plecki a ma miesiac:)

Polecane posty

Gość Dawno większych
glupot nie czytałam na tym forum. Matka nie mająca zielonego pojecia o tym co dzieje się z jej dzieckiem a jeszcze się z tego cieszy :o To nie jest normalne u tak małego dziecka powinno Ci to dać do myślenia. Ile Ty masz lat kobieto...

Gość jkuikuikiui
no pewnie,w sumie czego ja sie spodziewałam ze sie przyzansz ze jestes rozlazłą kura w dresie ciumkająca nad swoją zdolna córeczką????:-0

Gość jkuikuikiui
w miesiąc schudłas 15 kg???Boze jakie okrpopne musi byc twoje ciało teraz...

Gość m55
ja nie powiedzialam ze się cieszę itd. zaczęło mnie to zastanawiać czy to jest normalne, dlatego chciałam poznac waszą opinie. i poznalam. na jutro zapisałam się do lekarza i wszystko się okaże.

Gość m55
moje ciało wygląda dobrze, z brzucha jestem zadowolona, nawet bardziej niż przed ciąża, owszem tyłek, piersi mam w rozstępach, ale szczerze jakoś się tym nie przejmuję. Tyel co mi zostało po ciaży:)

Gość trelowamoralowa
zapisz sie przy okazji do psychiatry :-P

Gość kokarda we wlosach..
wzmozone napiecie miesniowe

Gość m888888888
w życiu nie słyszałam, żeby dziecko w wieku 1 miesiąca przewracało się i świadomie śmiało... Kolejne provo?? :o

Gość Pfffff moje robilo to jak miao
3 dni, ha! Twoje dziecko autorko jest opóźnione w rozwoju! W tym wieku powinno już rozwiązywać sudoku!

Pierwsze słyszę, żeby dziecko tak szybko zaczęło przewracać się. Uśmiechanie jeszcze zrozumiem ale nic poza tym. Nie chcę Cię bezpodstawnie oskarżać ale albo ktoś tu kręci albo to jest jakiś cud i Twoje dziecko jest bardziej wyjątkowe niż inne dzieci w tym wieku. Nie wiem jak to racjonalnie wyjaśnić.

Gość mytuoladres
taaa...dziewczyny dajcie spokój,przeciez widać od razu jak bujna wyobrażnie ma autorka...dziecko ma wybitnie uzdolnione,ona sama schudła 15 kg w miesiąc,przy tym brzuch po 4 tyg od porodu ma lepszy niz przed,2 tyg po porodzie z bolącą cipką i lejącym sie mlekiem z cycków poszła do fryzjera i do znajomych,dziecka pewnie nie karmoi skoro tak zoatawiała...duzo tych rozbieżnosci

Gość maama luty
Kurwa zejdzcie z autorki. Maluch moze rzczywiscie ma wzmozone napiecie miesniowe . Ja urodzilam w lutym zeszlego roku po miesiacu mialam plaskie brzucho zero rozstepow a po okolo 3-4 mies wazylam mniej niz przed ciaza. Dodam ze do tej pory karmie piersia. Autorko nie zwracaj uwagi na te glupie komentarze zazdrosnych kwok ! To ze wy nie jestescie zadowolone ze swoich cial po porodzie to nie znaczy ze kazda tak ma. Autorko odezwij sie po wizycie co lek pow. Zycze zeby wszystko bylo ok

Gość jdjxjx
Ja w tydzien po porodzie.schudlam 17 kg po prostu tyle mialam wody i wcale nie mam.zwiotczalego ciala

Moja w wieku 2 sie przewracala z brzuszka na plecki i okazalo sie, ze ma asymetrie i mamy rehabilitacje :) Usmiehcala sie w 1 miesiacu :)

Gość jak córka tak szybko się
rozwija to pewnie za miesiąc00dwa straci dziewictwo. Jak szybko stanie na nogi to sama się puści z jakimś rówieśnikiem,który dotrzymuje jej kroku w rozwoju.

Gość m55
niektóre komentarze są wręcz obrzydliwe. nie mam wybujałej wyobraźni. moja mama która też mi nie wierzyła to dziś sama widziała jak się przewraca. mytuoladres - istnieją wkladki laktacyjne wiec mleko ze mnie sie nie leje. wyjsc z domuy juz nie mozna jak się ma dziecko? nie rozumiem:) odciągnełam mleko i wyszłam ze znajomymi na 2h, mąż został z córką a ona spała i tak przez te 2 h, zazwyczaj śpi od 22 do 3 nad ranem takze nie ma problemu. tak, schudłam 15kg w ciągu miesiąca, na ciało nie narzekam i tyle;) maama luty - dziękuję,, dam znać po wizycie:)

Mój mały też szybko zaczął się przewracać z brzucha na plecy bo miał chyba z 6 tygodni. Ale On po prostu taki wiercipięta był i jak Go kładłam na brzuch to tak się bujał z boku na boku aż w końcu lądował na plecach;) Nie robił tego świadomie;)

Gość Canpolina90
Mój miał 2 tyg. Był bardzo silnym chłopcem od urodzenia :D

Gość hyhy
A moja córka dzień po urodzeniu zaczęła chodzić:D

Gość Canpolina90
hyhy gratulujemy :D lepsza od mojego synka:P

Gość youwillnewerknow
ojejku larwa przewróciła się z brzuszka na plecki, powinni do ciebie przyjechać dziennikarze z programu Uwaga i zrobić o tym reportaż bo to tak fascynujący temat :O Naprawdę kobiety po ciąży tak odmóżdża? To ja chyba wolę nie ryzykować mojego zdrowia psychicznego :O

Gość też mama...
Mój maly też pokazał szybko co potrafi, ale potem mu przeszło i gdy porównuję go do starszej siostry to prawie ją dogania w rozwoju, a gdy się urodził, to myślałam, że w pół roku będzie już raczkować:) Hehe, się pomyliłam, teraz ma 9 mcy i ciągle pełza...Także dzieci chyba na początku chcą nadrobić ciasnotę w brzuszku, ale fajnie, że Autorka zachęca maleństwo do ruchu, przynajmniej mu otyłość nie grozi... Autorko, ciesz się, że masz takie zdolne dziecko:) I nie słuchaj złośliwych komentarzy....

Gość solejka32
Ale że co------->>>"ale fajnie, że Autorka zachęca maleństwo do ruchu, przynajmniej mu otyłość nie grozi..." O JA PIERDLE,CZEGOS ROWNIE DEBILNEGO NIGDY NIE CZYTALAM:D:D:D

Gość mnbcvmdbvvg4itu45o
nie pisz co powiedział lekarz bo zadnej z nas nie interesuje twoj zasrany bachor, see you......

Gość Sabaka233
ahahah, i co jeszcze robi, samo je łyżeczką? opanuj się kobieto.. nie twoje dziecko jest niedorozwinięte, ale raczej chyba Ty..

Gość eh ta rywalizacja o wszystko
w Polsce ciagle modna, to kup mu skrzypce i kaz grac, moze zagra i dumna mamusia bedzie sie miala pochwalic sasiadkom, ze az zznielenieja :D:D:D juz nie macie o czym pisac puste worki na sperme...

Gość m55
ja w nie miałam zamiaru się chwalić, bo rywalizacja o dziecko to dla mnie głupota. każde dziecko rozwija się w swoim tempie. po prostu zastanawiałam się czy jest to normalne. nie które odp były mądre i wiem chociaż że może to byćspowodowane wzmożonym napięciem mięśniowym dlatego ide zaraz do lekarza. a wariatką nie jestem, i nie wymyślam sobie tego. nie tylkko ja to widzę więc bardzo proszę o darowanie sobie głupich komentarzy pod adresem mojego dziecka.

Gość skoro zakłądasz
temat i to taki durny to sama narażasz swoje dziecko na komentarze. I zauważ, że te nieprzychylne komentarze opisujące twoje obrazują p prostu twoją głupotę

Czytajac autorke przypomina mi sie dziewczyna ktore lezala ze mna na sali poporodowej :P az dostaje ciarek na plecach kiedy sobie ta wariatke przypomne :P tez prezentowala taki poziom intelektualny jak autorka. :P 1

cos tu z Wami dziewczyny nie tak :/ jestescie chyba zwykle zazdrosne, ze Wam sie tak nie udalo... co w tym dziwnego, ze schudla tyle w miesiac, ja po drugim porodzie w niecaly miesiac zgubilam 13,5 kg. Moj syn tez majac 1 miesiac obraca sie z brzucha na plecy, usmiecha i popiskuje. Mam to nawet wpisane w ksiazeczce. Jest duzy i silny. Nie widze w tym nic dziwnego. Poza tym tez normalne jest wyjscie do ludzi z jak to nazywacie bolaca i cieknaca cipka, bo niby co ma sie zamoknac w domu na czas pologu ?? ja mam dwoje dzieci i po porodzie zostawialam je nawet na 2-3h z mezem i szlam na zakupy, cipka w tym nie przeszkadzala :P a tez karmilam i jakos nie bylo w wyjsviu z domu nic dziwnego. polowa z Was powinna sie leczyc !!