Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m55

uśmiecha się, przewraca się z brzuszka na plecki a ma miesiac:)

Polecane posty

Gość m55
to prosze mi powiedzieć czemu tak uważacie? nie wymyślam sobie, nie kłamie. nie mam takiego zamiaru. czemu niby prezentuje niski poziom?bo pisze co widzę i się martwię? brak słów. swoimi komentarzami sami prezentujecie swój poziom intelektualny.

Gość dgfhjkl;
martwisz się :D:D:D Myślałaś że pochwały zbierzesz :D

to prosze mi powiedzieć czemu tak uważacie? nie wymyślam sobie, nie kłamie. nie mam takiego zamiaru. czemu niby prezentuje niski poziom?bo pisze co widzę i się martwię? " 1 1 ja widze, ze sie chwalisz a nie martwisz :D patrzac na usmiech nawet w tytule mysle, ze chcialas sie pochwalic a tu zonk :D nie znosze takich porabanych matek jak Ty, przebywanie z aka w towarzystwie to dla mnie udreka.

Gość Idz do tego
lekarza zamiast wdawać się w idiotyczną dyskusję :o /jakbyś była mądrzejsza to już dawno by Cię tutaj nie było.

Gość m55
byłam, lekarka powiedziała ze widac że jest bardzo ruchliwa, i ze robi to trochę za wcześnie ale to nic, i tyle. heh, super że wiecie wszytsko lepiej od innych, nawet to co myśle. a co ze mna nie tak? jestem złą matką bo moje dziecko sie przewraca z brzuszka na plecy? robi to samoistnie. to raczej nie moja wina. nie rouzmiem ludzie zazdrosnych o wszystko.

Gość ghfhv
A co?mamy ci gratulować?czego oczekujesz od nas???

Gość komskomsi kk
tak, tez, ale potem jej to obracanie przeszlo i zaczela dopiero w 5 miesiacu znowu. Tym razem poprawnie, bo to po skonczeniu miesiaca, to jak sie okazalo bylo niepoprawne przewracanie. No i poszlo juz szybko, ma 6,5 miesi i raczkuje i staje na nogi zolza jedna

Gość fanka anka
faktycznie mamy ci czego zazdrościć, że dziecko przkreca sie. Az zielona jestem z zazdrości. I co z tego że sie przrekeca wczesńiej?? moja zaczela pożno i normalnie sie rozwija.

Gość hfuiyoyiyygsbccf
nom...ja również jestem okropnie zazdrosna o jakiegoś obcego dzieciaka i nawet nie wiadomo czy to co piszesz to prawda bo ja te sobie moge napisac ze moja roczna córka zna wszystkie literki i umie ułozyc obrazek ze 100puzzli i kto mi udowodni że nie????? A dziewczyny cie objechały bo w pierwszych postacg tak "piałaś" z zachwytu nad swoja córką ze dało sie to wyczuc na kilometr.W niczym nie przypominasz zadbanej,atrakcyjnej dziewczyny za jaką się podajesz.

Gość m55
a skad to poznajesz ze jestem zaniedbana itd? nie pisz jak nie wiesz jak jest ;) bo zabawne to jest.

Gość Chels
m55, nie przejmuj się tymi komentarzami. Jeśli następnym razem będziesz mieć jakiś problem to lepiej poszukaj innego forum, gdzie ludzie są bardziej dojrzali. Czytając niektóre komentarze nie mogę uwierzyć, że piszą je osoby dorosłe, które są już matkami! Są pełne jadu i zawiści. Chore i dziecinne.

Gość ytyututyjhty
zabawne to jest to ze nie masz pojęcia o rozwoju swojego dziecka a podniecasz sie tym niemiłosiernie :-0

Gość ytyututyjhty
Chels- dlaczego Ty nie poszukłas sobie jeszcze innego forum skoro to tak ci nie odpowiada że odradzasz innym ? :-D

Atorko cieszę sie że z maluszkiem okazało sie wszystko ok. Niezwracj uwagi i nie odpisuj na te głupie komentarze pustych kwok, bo to raczej niemoga pisać matki tylko jakieś puste panienki które zazdroszczą, a jak są matkami to tylko możemy współczuć ich dzieciom takiej matki. Pozdrawiam Cię.

Gość lindamydłooo
wspólczuc to można dziecku autroki ze ma taka głupia matkę :-0

Gość lindamydłooo
to prosze mi powiedzieć czemu tak uważacie? nie wymyślam sobie, nie kłamie. nie mam takiego zamiaru. czemu niby prezentuje niski poziom?bo pisze co widzę i się martwię? brak słów. swoimi komentarzami sami prezentujecie swój poziom intelektualny. Gdzie /ty niby się martwisz????Przeczytaj sobie swój pierwszy post gdzie skakałas z radości ze twoja córka tyle juz umie i gdyby ci inne dziewczyny nie powiedziały ze to moze być wzmożone napiecie to bys w zyciu na to nie wpadła,więc sie nie podniecaj ze sie martwiłas.

Gość lindamydłooo
3 pierwsze linijki powyższego tekstu to oczywiscie cytat autorki :-P

Gość AHA123456
zdarzają się takie rzeczy, mojej kolezanki synek mial pol roku a juz zaczynal na czworakach pomykac i wdrapywac się na meble, tylko autorko pamietaj cos kosztem czegos, dziecko ktore szybciej rozwija sie ruchowo, wolniej rozwiaja się intelektualnie,oczywiscie to normalne

Gość dfergty456y45
bo to będzie półmózg po mamusi :-D