Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi?

brak okresu !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o co chodzi?

Witam. 7dni spoznia mi się okres. Piersi strasznie bola robilam dziś test wyszedł negatywnie. Podczas dni płodnych nie zabezpieczylismy się z mężem ale z pełna świadomością. Nie wiem czemu ten test wychodzi negatywnie?

Idź zrób jeszcze jeden test ciążowy. Jeśli mialaś regularne miesiączki to przejdź się do ginekologa. Może coś się dzieje niedobrego. Może masz dużo stresu ostatnio? Jakieś wyjazdy itp? A najlepiej będzie jak pójdziesz zrobić BETE :)

Gość o co chodzi?
7dni po terminim@ to już test powinimm wyjsc. Dodam że nigdy mi się nie spozniala

Gość moje dziecko ma
na 100% owulacja się przesunęła.Okres przychodzi zawsze 14-16 dni po owulacji.Więc u Ciebie się przesunęła.Brak okresu i negatywny test o tym świadczy:) Albo jesteś w ciąży tylko zaszłaś później i test jej nie wykrył:) Albo nie jesteś w ciąży i okres się spóźnia przez przesuniętą owulację:)

Kobieto nie panikuj !!! dziwisz sie czemu wychodzi negatywnie ? a czy to zawsze musi wyjsc pozytywnie ? myslisz ze to hop siup ? Niektorzy starają sie o dziecko 10 lat ... Okres moze Ci sie spoźnić do dwoch tyg. ale jak narazie nie panikuj. Poczekaj.

Gość autorko ale napisz
up

Gość o co chodzi?
owulacje mialam dokładnie 13 stycznia. Co miesiąc wiem kiedy mam owulacje ponieważ strasznie mnie wtedy kluje

Gość o co chodzi?
Ja się nie staram o dziecko. Mam już kochanegm synka.ale poprostu ciekawie mnie dlaczego spoznia mi się okres. Nie szaleje ponieważ dopiero, m po tygodniu zrobilam test.

Gość niuniulkai
poprostu ze stresu tobie sie spoznia ;p odpreż się zjec coś dobrego wypij kieliszek wina i zaraz będzie :D

Gość moje dziecko ma
No raczej nie było owulacji 13 stycznia skoro nie masz jeszcze okresu:/ Owulację może potwierdzić jedynie monitoring-my same nigdy nie jesteśmy pewne czy będzie lub była. Możliwe,że bolał Cię jajnik bo organizm przygotowywał się do owulacji-a ona się wtedy nie odbyła.A ona wystąpiła dużo później,lub nie wystąpiła wcale-cykl bezowulacyjny i dlatego nie masz okresu.

Gość o co chodzi?
Jeżeli znam swój organizm to wiem lidze mam owulacje.jakaś pani z forum napewno tego niewie.

Gość autorko ale napisz
Żadna z nas nie wie w 100 % kiedy ma owulację i czy on Na Pewno była:/

Gość mmmanana a a
Jężeli miałaś owu 13 na pewno i wciąż nie masz okresu to może świadczyć o ciąży, zrób jeszcze jeden test czasami zdarzają się wadliwe lub idz na bete

Gość no to teraz autorko
dowaliłaś haha:D Nawet lekarz nie da Ci gwarancji,że owulacja będzie,to skąd Ty to możesz wiedzieć? A nie wiesz co to są cykle bezowulacyjne?Organizm daje Ci sygnały,że zbliża się owulacja-a jej wcale może nie być:/ Tak samo jest z jej przesunięciem.Pojawiają się objawy owulacji ale do niej nie dochodzi i np. pojawia się 2 tygodnie później:/ Jesteś bardzo tępa.Dziewczyna Ci dobrze napisała,ale widać Ty chcesz być najmądrzejsza..haha:/

Gość slonecznik24267
Czesc dziewczyny, jak widze wiekszosc z was ma problem z miesiaczka. Ja nie mam okresu od marca, bylam u lekarza, dał mi na badanie prolaktyny (mam podwyzszona). Dostalam bromocorn i d*phaston. Niby okres mial sie pojawic ale nic, a minelo juz 16 dni. W ciazy nie jestem- robilam testy i lekarz tez mowil z eto nie ciąża. Wiecie co moge zrobic zeby dostac ten cholerny okres. Dodam ze mielismy zaczac starac sie o dzidziusia i nic z tego nie wychodzi przez brak okresu:( Pomóżcie