Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etlinka :)

Co jeść żeby schudnąć Pomóżcie.

Polecane posty

Hej dziewczynki mam do was pytanie powiedźcie mi co mam jeść żebym schudła... waże 83 kg mam 174 cm wzrostu już szukałam róznych diet i dupa pomóżcie licze na waszą pomoc. co jeść sprawdzone diety jakieś..

Gość allalllalajj
od jedzenia się nie chudnie, trzeba przestać jeść

ale coś trzeba jeść głodówki też są nie zdrowe...

Gość mjasas
dieta south beach

Gość Skubi du
Witaj ! Co jeść ? No więc gotowane mięso , wieczorkiem serek wiejski biały z kiełkami , przyprawami, owoce , jabłka, grejfuty , warzywa , lekkie obiady , np dziś miałam : pierś z kurczaka gotowaną , jeden ziemniak i spora porcja kapusty kiszonej. Teraz popijam herbatę Pu-Erh która ZAWSZE pomaga mi w odchudzaniu,Zupke jak sobie robię to mięsko bez skóry , jest mniej tłuszczu , warzywa na parze to super obiadek No i ważne jest to aby jeść , robić sobie 5 posiłków mniejszych a nie dwa wielkie.

zapraszam na moj link jestem co dzien pisze co jem chudne a jestem na mż najlepsza dieta

Gość szaaraiaaaaaa
a nie mozez podac linka? wszedzie zapraszasz a mz jest pełno

Gość 1011918oio
windita chwalisz sie wszedzie ze na mż jetes najlepsza ahaahahahahahha chyba w obzeraniu ;P) byłam tam i czytałam ahahahhhh

Gość 1011918oio
pstro

Gość gość
jedz normalne posilki, ale duzo cwicz. ja jadlam normalne obiady z www.teleobiad.pl i cwicze i jest super :)

Gość maalu
Mnie akurat pomocnym okazał się Nopalin. I trzeba systematycznie go zażywać, zero chemii, substancja roślinna, popularna w Meksyku, same plusy dla zdrowia, może tylko cena odstrasza ale po pierwsze 200tabl a po drugie uznałam, że jestem tego warta ;) więc polecam dalej szczęśliwie odchudzona :) http://suplementyheleny.pl/nopalin/

Gość gość
Jadłam nopalin i nawet trochę schudłam, czułam się lżejsza i być może bym sie cieszyła szczupłością gdybym niespodziewanie nie zaszła w ciąże. A trzy lata sie staraliśmy z mężem i nic a tu taka niespodzianka :) chciałam być szczupła to dostałam brzucha :D

Gość Limak

ja po treningu wlasnie piłam soki sportfoodsoki.pl i bardzo mnie syciły. także po treningu w sam raz - wchodziły idealnie!