Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grelijgierjg

ja wam powiem jakie sa teraz najwieksze wartosci

Polecane posty

Gość grelijgierjg

-pieniadze -wyglad -cwaniactwo

Gość swierszczyk heffnera
no coz, przyjmij wyrazy wspolczucia

Gość nieeeeeeeeee
bez cwaniactwa i patologii. Wygląd i pieniądze to owszem- jest wartość. Ale nie ograniczaj się tylko do tego, bo w tych czasach wartością również jest wykształcenie i dobra praca co jest moim zdaniem prawidłowe.

Gość ale farmazonyyyyyyyyyy
nadrzędną, ponadczasową wartością zawsze powinno być dobro, mądrość rozumiana jako samodzielne myślenie. jeśli ktoś się z tym nie zgadza, ten nie ma moralności.:o

Gość v lkfdv
dobro haha da sie to zjesc?albo sie w to ubrac? nie? to widocznie gowno warte

mówię,że dobro jest ważne u wszystkich!! nie tylko u ciebie ;o chyba jestes tak ograniczony, że nie bierzesz pod uwage, ze ze zla tez sie bierze bieda itp

gowno warte???!! to szczerze zycze Ci, zeby ktos ci zniszcztl zycie np plotka, sasiadow wscibskich a nawet mobbingu urzadzonego przez wiele osob Tobie ciekawe czy wtedy dobro nie byloby dla Ciebie wazne, dziwaczny tępaku :o byś miał dobro "gówno warte" :O

w zyciu jest Ci potrzebne wylacznie zarcie i ubrania??? kogo Ty probujesz nabrac?

Gość Grażka N.
Zgadzam się że nie samym żołądkiem i przyziemnymi rzeczami żyje człowiek.Liczy się dobro (choć każdy je może różnie rozumieć...),liczy się miłość, wierność, przyjażń, oddanie, mądrość, szacunek dla innych,pokój,prawda . Wykształcenie,dobra praca, pieniądze owszem są też potrzebne w życiu,bez nich się nie da funkcjonować, to oczywiste ale nie mogą one być wartością nadrzędną. To smutne że w dzisiejszym świecie nastąpiło wśród odwrócenie wszystkich wartości-ludzie już nie wiedzą co jest dobre a co złe :(

http://strategie-rozwoju.pl/zapisy/tolle.html "Jeśli chciałbyś nauczyć się, jak zarabiać więcej robiąc dobre rzeczy, w zgodzie ze swoimi wartościami, to zapraszam Cię na organizowane przez Piotra seminarium, które odbędzie się 22-23 lutego w Warszawie. To seminarium nie tylko zrewolucjonizuje Twoje myślenie o zarabianiu, ale też wywoła ogromną burzę! Wstrząśnie Twoim światopoglądem i nakieruje na zupełnie nowe punkty odniesienia, których dotychczas mogłeś nie dostrzegać... Zostałem przez Piotra zaproszony na to seminarium jako jeden z prelegentów. Opowiem na nim, jak od zera zbudowałem Klub Książki Tolle.pl. Wśród innych gości pojawi się jeden z najbogatszych Polaków - miliarder, który nie wstydzi się mówić o swojej wierze..."

Jest to fragment maila od organizatorów. Myślę że trochę to podnosi na duchu,że jednak nie dla wszystkich liczy się wyłącznie kasa, że można zarabiać nie zaprzedając swoich wartości:) I myślę że warto się wybrać, jeśli ma ktoś możliwość.

Gość vjnfgvujiegvnrju
nie zyczy sie drugiemu nic zlego katoliczko ty od 7 bolesci:o

Gość ja to rozumiem ze 3 pierwsze
na pocztku napisane wartosci to nie wlasne wyznanie, ale to co najwazeniejsze w naszym chorym spoleczenstwie.Prawda, niestety