Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcochcialamicodalej

jakie kwiaty i fryzure dobrac do tej sukienki? anna kara elena

Polecane posty

Mi się widzi fryzurka z warkoczem jak ta http://www.favore.pl/galeria/375768_domowy-fryzjer-profesjonalnie-w-domu-klienta-czeladz-slaskie,4.html A co do kwiatów to poszłabym na pewno w długi bukiet https://www.google.pl/search?q=bukiet+d%C5%82ugi+r%C3%B3%C5%BC&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=PvIQUeKuLMm7hAfq-YDYCw&ved=0CC4QsAQ&biw=1366&bih=643#hl=pl&tbo=d&tbm=isch&sa=1&q=bukiet+%C5%9Blubny+d%C5%82ugi&oq=bukiet+%C5%9Blubny+d%C5%82ugi&gs_l=img.3..0.8092.11315.0.11529.17.9.0.8.8.0.124.1060.0j9.9.0...0.0...1c.1.2.img.n7kn5eQcsVo&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41867550,d.bGE&fp=85d5410ae17b39a0&biw=1366&bih=643&imgrc=_JmwrKtXeGWeBM%3A%3BIin_7K5AJn5U-M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.asflor.pl%252Fasflor6_pliki%252Fbukiet-slubny-08.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.asflor.pl%252Fbukiet_slubny_wszystkie.htm%3B300%3B226

Suknie śliczna:D Też bym taką mogła mieć. Co do fruzury to oczywiście zależy od Twojej urody, włosów itp. Np.trudno wymagać, żeby ktoś kto nie lubi miec rozpuszczonych loków miał je w dniu slubu. Podobnie gdy komuś nie pasuje kok, to ma jakąś fajną fryzurkę z rozpuszczonych:d Ale generalnie widziałam do takich kecek rózne upięcia- najcześciej na boku:D

ja mam 164, biust 75b plus 3 cm obcas, sprzedam za nie wielie byle wszafie nie lezala,tylko teraz musze miec fryzure i kwiaty ja myslalam o konwaliach albo zwyklych tylipanach co mysliscie?

Gość mieczykowa
ja chyba bym postawiła na jakis koczek przy karku ale nieco z boku a kwiaty.....storczyki albo goździki same bez zadnych dodatków

aj ta pani miala opaska ja chce chyba troszke inne styl ;)

Sorry, że odbiegnę od tematu, ale Aniołek85 --> od razu pomyślałam sobie o Tobie jak zobaczyłam tą sukienkę w linku, bo jest w takim stylu jak Ty chciałaś. Pisałyśmy kiedyś ze sobą na Twoim topicu o sukience;-) Już chciałam tam wkleić link do tego tematu, abyś zobaczyła że ta sukienka będzie na sprzedaż. Autorce gratuluję wyboru. Myślę że będą pasowały skromne kwiatki, może kalie? Welon hiszpański?

To koronka, najlepiej pasowałyby tutaj lekkie wizualnie, "postrzępione" kwiatki - goździki, hortensja, jaskry, piwonie...

Gość 13kas
dzień dobry:) a jakie kwiaty i przede wszystkim fryzurę proponowałybyście do takiej sukienki? kwiaty chciałabym mieć wiązankę z zółtych tulipanów. Jestem blondynką i mam długie włosy. Suknia: http://slubnydom.pl/pl/i.47.0.0.0/Suknie-Ślubne.html Model: Fidyi

Gość vn
ale brzydka ta suknia,jak firana wygląda

Dzięki Lipcowa:) Też ją juz zobaczyłam. Niestety nie będę mogła jej odkupić:P bo jestem tylko 10 cm wyższa:P ech..... Piekna jest, ale będę szukała dalej:) zobaczice na ten blog-autorka ma świetne inspiracje ślube:) http://fuksjowy.blogspot.com/

Gość 13kas
vn, to była opinia do mojej sukienki, czy autorki tematu?

do mamcochcialamicodalej ZOBACZ NA TEN BLOG, KTÓRY CI JUŻ CHYBA DWA RAZY PODAWAŁAM:) AUTORKA TEGO ŚWIETNEGO BLOGA O ŚLUBNYCH INSPIRACJACH MIAŁA TĘ SAMĄ SUKNIĘ I SĄ TAM ZDJĘCIA, WIĘC MOŻESZ SIĘ ZAINSPIROWAĆ:) pozdrawiam P.s Szkoda, że tak róźnimy się wzrostem, bo byłabym chętna do odkupienia Twojej zjawiskowej suknie.. ech, życie.. Pozostaje mi pewnie krawcowa:)

Gość 13kas
nie wiem dlaczego się tak wkleja... musisz w przeglądarce dopisać resztę, która nie łapie się jak link. czyli to co jest po linku łącznie z html. dzięki:)

Kobietki - jeszcze jedno. Podstawowa zasada doboru kwiatów do sukni: kalie to kwiaty proste i "ciężkie", więc pasują do sukien kroju A i z gładkich materiałów. Do sukien romantycznych, koronkowych, kwiatki muszą być leciutkie wizualnie, żeby podkreślić ich charakter.

Gość pieknapiekna
cudna ta sukienka

Gość nie jestem styllistką
Yenna, lubisz mnie cytować ;)

Gość do autorki jn j
tak sie sklada ze jestem troche niża niż ty, ale planuję na swoim slubie mieć buty na ciut wyższym obcasie. chętnie odkupiła bym twoją sukienkę po 1.06- tylko musiała bym też znać cenę, jeśli dasz radę to napisz za ile planujesz ją sprzedać, jeżeli nie tu to na maila nokiaza1zl@interia.pl pozdrawiam

dalam za nia 4500, ale mysle ze za 1500 moze isc;) mysliscie ze do wlosow to takie romantyczne retro upiecie?

nie jestem styllistką - jak ktoś dobrze mówi, to czemu nie?;)

Gość mamcochcialamcodalej
jak ktos bedzie zaintersowany kupnem zapraszam na maila: zaskowska@op.pl

Gość nie jestem styllistką
Ale o źródle informacji nawet się nie zająknęłaś, Yenna ;) I tutaj tkwi sedno problemu ;)

Teraz już wiadomo, że to podszyw - Niestylistka nie odpisała ludziom proszącym o pomoc w jej wątku, ale weszła tutaj, żeby stwierdzić, że informacje dostępne także w internecie i na każdej ślubnej stronie należy podpisywać "by Niestylistka". Ciekawe.

Gość Elka_Warszawa
Jeśli potrzebujesz wsparcia i porady w sprawie sukni, dodatków, makijażu czy fryzury proponuję zasięgnąć pomocy u specjalisty. Od siebie mogę polecić wspaniałą wizażystkę Panią Adamczewską, tu jest strona jej salonu http://wizaz.waw.pl/ Mi naprawdę pomogła. Miła i rzeczowa osoba.

Gość Akromelagia
Ja również tę suknie będę miała do sprzedania po 15 czerwca 2013. Rozmiar 34 lub małe 38 162 plus 10 cm szpilka, z małą zmianą, gdyż będę miała pasek w kolorze sukienki a więc ivory a nie w kolorze różu. Gdyby ktoś był zainteresowany zamieszczam maila akromelagia87@o2.pl Pozdrawiam

Gość Akromelagia
mała pomyłka rozmiar to 34/36 a nie 38 :-)