Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v lkfdv

jaki macie rozmiar ubran ?jaki wzrost i waga

Polecane posty

jak ważąc 60 kg dupy wciskacie - nikt nie mowi tutaj o dlugich nogach i taliach osy :D po za tym niektore sie cisna :) sa dziewczyny ktorym kosci duzo waza lub miesnie trzeba brac wszystko pod uwage

Gość Gosiek 30.
i bardzo dobrze sie czuje w swojej skorze, wazylam kiedys 50 kg ale brzydko wygladalam z tym, teraz czuje sie kobietą czasem waze 60 zalezy od dnia,moge bardzo szybo schudnac, ale mi sie nie chce:) jestem bardzo wymiarowa, jak jest ubranie w moim rozmiarze to od razu dobre,

[zgłoś do usunięcia] MusicBow 168 cm , 55 kg. rozmiar 36/S xxx ja przy tej wadze i wzroscie mam rozmiar 38 :classic_cool:

Nie ćwiczę zbyt dużo :) dwie godziny aerobiku tygodniowo, czasem siłownia albo basen, ale to raz kiedyś :) staram sie uważać co jem, ale też bez przesady :)

Gość vierka2111
162 wzrostu , 48 kg wagi , rozmiar 36

Gość 160cm 47kg rozmiar...
34 czasem 36, np. zimowa kurtka

ehhh ja tez kiedys wazylam za malo 48 kg wygladalam jak trup :/ same kosci i skora :/ teraz czuje sie dobrze w swojej wadze nawet jak bym miala to 38 to bym nie narzekala :) oby w dupe i cycki szlo :D

Gość 23.01.1977
ja mam 178 56 kg i rozm. 34

jak ważąc 60 kg dupy wciskacie ? normalnie, mam 168 cm, w biodrach 95cm pas 65cm, udo 53 cm i ze spokojem nosze spodnie 38, a górę 36 czasem nawet 34 (brak biustu) 60 kg to duża waga, ale przy niskim wzroście

Gość 23.01.1977
60 kg przy twoim wzroscie to duzo moja siostra ma 168 ale wazy jakos 50 kg i tez nosi 34 albo 36 ale to 10 kg mniej niz ty ja mam 32 lata ale regularnie cwicze i chodze na rózne zabioegi wymiary mam 94 67 91 spokojne wchodze w spodnie rozm 26 wranglera nawet 25

Gość zupa:)
u mnie podobnie jak u poprzedniczek. Wzrost 179 cm, waga 58 kg, noszę rozmiar 34.

Gość same laski ale jak wyjdą
na ulicę to teksańska masakra piłą mechaniczną. Celulitis, rozstępy, trzęsące się płaskie dupy, motyle pod pachami i schaby od łopatek po samą dupę. Ale wszystkie qrwa noszą 32/34 Buhahahahahahahahahahahhaahha:D

Gość 23.01.1977
u mnie sie nic nie trzesie chyba ze u ciebie cellulitu tez nie mam bo chodze na endermologie i robie masaze chinska banka mimo ze mam 32 lata nie mam nic płaski tylek to tez nie moj

Gość i te niby szczupłe co
drugi weekend stołują się w knajpach. Wszystkie są szczupłe - za monitorem. Na żywo sodoma i gomora. Bo jak może wyglądać bezrobotna, siedząca na forum od rana do nocy - tak jak Wy. Te czarne nicki powinni banować - dla zdrowia. Bo to mega darmozjady od świtu do nocy klikające. Oczywiście większość z nich jest teraz w pracy, obiady gotuje, odkurza albo bierze prysznic. BUJAĆ TO MY ALENIE NAS> BEZROBOTNI FORUMOWICZE

Gość punnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkk
najlepszy rozmiar dla kobiety to38

Gość 23.01.1977 buhahahahahhahahahh
23.01.1977....................... ale pierdolish. Bańką to sobie pocipie pojeździć możesz. Grubasie.

Gość fghjklkjhgfgh
niektore kobiety nie pracujace sa bardziej zadabne niz te pracujace ośle!

Gość gdzie te laski, gdzie?
Na forum............

Gość 23.01.1977
a kto powiedział ze bezrobotna ja mam urlop pracuje w szwajcarii w szkole prywatnej ucze ang

Gość Bezrobotne grubasy mają
marzenia....... niezły ubaw paszczury.

Gość 23.01.1977
szkoda to komentowac gruba to chyba ty jestes :) bo ja nigdy nie byłam:)

Gość Bezrobotne grubasy z forum
teraz będą się przekrzykiwać co i kto ma, gdzie pracuję. Do tego powyżej, piszesz, że bezrobotna jest bardziej zadbana od pracującej. To ja się pytam za co ona o siebie tak dba jak nie pracuje daromzjad? Z czyjego portfela zabiera, żeby o siebie dbać? DARMOZJADY BEZROBOTNE FORUMOWE. Oczywiście co druga po studiach........... i siedzi na takim kretyńskim forum. Ale Wy jesteście grubasy durne.

Gość jajajja
A ja mam 167 wzrostu waze 57 i nosze 38 ;/ jestem gruba :(

Gość 23.01.1977
a co ty tu robisz zamiast byc w pracy??:) ty raczej urlopu nie masz:) ja sie w sobote bawie na slubie siostry:) mam gdzies twoje głupie przytyki:)

"60 kg przy twoim wzroscie to duzo moja siostra ma 168 ale wazy jakos 50 kg i tez nosi 34 albo 36 ale to 10 kg mniej niz ty ja mam 32 lata ale regularnie cwicze i chodze na rózne zabioegi wymiary mam 94 67 91 spokojne wchodze w spodnie rozm 26 wranglera nawet " widać na szczęście mam taką budowę, że przy mojej gigantycznej wadze noszę to 36/38 🖐️

Gość santamaryja
161 cm/56kg rozmiar S/M

Gość 23.01.1977
zal to wam sciska jak ktos powie ze ma dobra prace bo wy jej nie macie owszem ja np jestem po studiach jestem mgr a prace zaczynałam w 2003 od 599 zł

Gość 23.01.1977
moze jestes grubokoscista jak moja mama np ona ma rozm.40 przy wadze 59-61 i wzroscie 169

Gość 23.01.1977
Myślę, że nie powinnam tutaj tego mówić ale za pierwszą wypłatę kupiłam sobie kulki analne.:O Niesmaczne ale to do dnia dzisiejszego jedyna moja rozrywka. Zabiorę je ze sobą na ślub siostry. Zamiast zabawy w rzucanie welonu będziemy sobie wciskać w odbyty kuleczki. Przednia zabawa.