Sloneczko12 0 Napisano Luty 5, 2013 Witam pol roku temu silami natury urodzilam coreczke krotko byla karmiona piersia bo zaledwie jakies 2 tyg niestety a od tamtej pory na sztucznym. Dotad mialam dopiero dwa okresy pierwyszy ok 1,5 miesiaca po porodzie drugi sie spoznial dosc dlugo bo ponad dwa miesiace wybralam sie do gina ten stwierdzil ze ciaze jest wykluczona i przepisal mi luteine ktora mialam brac przez 5 dni 2x1 tabletka podjezykowo. Okres pojawil sie dopiero po tygodniu od odstawinia tabeletek teraz okres pownnam dostac 30 stycznia i do tej pory nic robilam test ciazowy wyszedl negatywny a fakt faktem kochalismy sie z chlopakiem bez zabezpieczenia on mowi ze we mnie nie doszedl ja mimo to boje sie mam zle przeczucia. Nie wiem czy dobrze zrobilam ale na wlasne ryzyko zaczelam ponownie brac luteine tak jak poprzednio zalecal mi lekarz ( zaczelam ja brac w dniu spodziewanej miesiaczki wieczorem) minely dwa dni od odstawienia a okresu nadal brak probiwalam sposobu z moczeniem stop w goracej wodzie i nadal nic nie wiem co robic strasznie sie boje. Co na ten temat myslicie pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sloneczko12 0 Napisano Luty 5, 2013 Nie wierze no nikt mi nie odpowie ? :( jestem tu nowa pomocy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Luty 5, 2013 Spoko luteiną się nie otrujesz. Ja po luteinie pierwszy raz dostalam okres, potem znow nie mialam to znow wzięlam i tak profilaktycznie ją uzywalam. Wiem ze tak sie nie powinno robic ale moja gospodarka hormonalna sie uregulowała przynajmniej. Czasami organizm potrzebuje czasu zeby zskoczyć, nie martw sie tak bardzo brakiem okresu czy nieregularnym cyklem zwlaszcza po ciąży. Jesli się czegokolwiek boisz to.... po prostu idz do lekarza. Bo kazdy przypadek moze byc inny. Lekarz powinien wiedziec najlepiej. Przeciez nikt z nas tutaj Cię nie zbada. Wiec coz mozna powiedziec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sloneczko12 0 Napisano Luty 5, 2013 Zamierzam zrobic kolejny test ehh nie wiem moze okres znow wystapi dopiero po tygodniu martwie sie. Wiem ze przeciez nie jestescie mnie w stanie zbadac ale sluchajac opini innych przynajmniej nie mysle ciagl ze jestem w ciazy bo moja psychika juz oszalala ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sloneczko12 0 Napisano Luty 5, 2013 Wiem ze sluz plodny jet taki lepki w palcach i mialam takiw w ok 14 dniu cyklu jak byc powinno wiec nie rozumiem dlaczego sie zatrzymalo no owulacja moim zdaniem wtedy juz nastapila.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sloneczko12 0 Napisano Luty 5, 2013 To dlatego mnie to zastanawia dlaczego bram tej miesiaczki ostatnio skolei bylo sucho a dzis znow zaczyna sie troche robic troche sluzu nic wiec nic z tego nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sloneczko12 0 Napisano Luty 5, 2013 Drogie Kobitki bo ja zaraz tu zwariuje ..! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sloneczko12 0 Napisano Luty 5, 2013 Pomocy blagam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach